Fenerbahçe - Bursaspor maçı sonucu ve detayları!

Fenerbahçe ile Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta grup maçında maçında karşılaştı. Maçın skoru: Fenerbahçe 3-0 Bursaspor

Fenerbahçe - Bursaspor maçı sonucu ve detayları!

Fenerbahçe ve BursasporZiraat Türkiye Kupası A Grubu 4. hafta maçında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Fenerbahçe kalede Volkan savunmada; Orhan Şam, Bekir, Egemen, Hasan Ali, orta sahada; Salih Uçan, Selçuk Şahin, Meireles forvette ise Stoch, Semih ve Sow 11'i ile sahaya çıktı.

Bursaspor ise karşılaşmaya kalede Carson, savunmada; Hakan, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Ozan Tufan, orta alanda; Edu, Ferhat Kiraz, Musa, Forsell forvette ise Batuhan ve Sestak 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Fenerbahçe 41. dakikada Semih Şentürk'ün penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti.

-Fenerbahçe 60. dakikada Semih Şentürk'ün attığı golle 2-0 öne geçti. Semih ceza sahası dışından kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden kaleye aşırtma vuruş yaptı ve top kaleci Carson'ın elinden sekerek ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 86. dakikada ilk kez Fenerbahçe forması giyen Beykan Şimşek attığı gol ile durumu 3-0'a getirdi. Semih topla orta alandan ilerledi, sol kanattan hareketlenen Beylan Şimşek'e pasını verdi, Beykan topla buluştu kaleci ile karşı karşıya kaldı şutunu vurdu ve top üst direğe çarparak ağlarla buluştu.

Maçın sonucu: Fenerbahçe 3-0 Bursaspor...

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Bursaspor maçı sonucu ve detayları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER