Fenerbahçe - MP Antalyaspor maçı sonucu! Beş gol

Fenerbahçe ile Medical Park Antalyaspor, Süper Lig'in 29. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Fenerbahçe 4-1 MP Antalyaspor..

Fenerbahçe - MP Antalyaspor maçı sonucu! Beş gol

Süper Lig 2013-2014 sezonu 29. hafta karşılaşmasında, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ve Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, rakibini 3-1 mağlup ederek puan farkını daha da açtı ve şampiyonluk yolunda çok rahatladı..

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Caner, Kadlec, Bruno Alves, Mehmet Topuz orta sahada; Selçuk Şahin, Meireles, Salih forvette ise Kuyt, Webo ve Sow 11'i ile sahaya çıktı.

Medical Park Antalyaspor kalede Hakan, savunmada; Serkan, Boum, Giray, Musa orta sahada; Koray, İbrahim, Uğur, Tita forvette ise Isaac ve Diarra 11'i ile maça başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Fenerbahçe 21. dakikada Caner'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Caner ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Medical Park Antalyaspor 31. dakikada Isaac'in golüyle maçtaki 1-1'lik eşitliği yakaladı..

-Fenerbahçe, 38. dakikada Kadlec'in golüyle 2-1 öne geçti..

-Fenerbahçe, 89. dakikada Kadlec'in ayağından gelen golle 3-1 öne geçti..

-Medical Park Antalyaspor'da 90. dakikada Serkan Balcı, rakibi Meireles'e yaptığı müdahele sonucunda ikinci sarı karttan Kırmızı Kart gördü.

-Fenerbahçe, 90+4. dakikada Sow'un golüyle 4-1'lik üstünlüğü sağladı..



<< Önceki Haber Fenerbahçe - MP Antalyaspor maçı sonucu! Beş gol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER