Fenerbahçe - Salzburg maçını hangi kanal yayınlıyor?

Fenerbahçe, Avusturya'da 1-1 berabere kaldığı Red Bull Salzburg'la bu kez Kadıköy'de karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe - Salzburg maçını hangi kanal yayınlıyor?

21:45'de başlayacak karşılaşmanın hakemi Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawel Gil. Fenerbahçe - Red Bull Salzburg maçını SmartSpor yayınlıyor

Muhtemel 11'ler 

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Bruno Alves, Joseph Yobo, Mehmet Topuz, Michal Kadlec; Raul Meireles, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Dirk Kuyt; Moussa Sow, Pierre Webo

Red Bull Salzburg: Peter Gulacsi, Martin Hinteregger, Ramalho, Florian Klein, Andreas Ulmer; Stefan İlsanker, Kevin Kempl, Sadio Male, Marco Meilinger, Jonathan Soriano, Alan

Emre yok 

Salzburg maçı öncesi takımdan ayrı çalışan Emre Belözoğlu'nun sakatlığı iyiye gitmediği için sarı-lacivertliler milli oyuncuyu riske etmeyecek.

Ön elemede takılmıyor 

Sarı-lacivertliler tarihinde bugüne dek çıktığı 17 ön eleme mücadelesinde 12 kez turu geçmeyi başardı, sadece 5 eşleşmede elendi. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için 11 kez ön eleme oynayan Fenerbahçe, 7 kez tur geçti, 4 elemede tur atlayamadı. Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi için mücadele ettiği 6 ön eleme turunda ise sadece bir kez kupa dışında kaldı.

Fenerbahçe nasıl tur atlar? 

Deplasmandan 1-1’lik sonuçla dönen Fenerbahçe’ye tur için rövanşta her türlü galibiyet ve golsüz beraberlik yetecek. 1-1’lik skor maçı uzatmaya götürecek. Bunun dışındaki gollü beraberlikler Salzburg’u üst tura çıkaracak. Fenerbahçe yenilgi halinde de Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek.

188. randevu 

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Salı günü Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, 188'inci Avrupa sınavına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında geride kalan 187 maçta, 66 galibiyet aldı, 37 kez berabere kaldı ve 84 maçta da yenildi. Rakip fileleri toplam 234 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 288 gol gördü.

Meireles hazır 

Fenerbahçe'de ilk maçta sakatlanan ve tedavi olduktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan Raul Meireles'in rövanşta forma giymesi bekleniyor. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ile Pierre Webo son antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Alves oynuyor 

UEFA, Red Bull Salzburg maçında rakibine karşı iki farklı eyleminden dolayı Bruno Alves'i disiplin kuruluna sevketmişti. Bununla ilgili Fenerbahçe savunmasını verdi. Sarı-lacivertliler bu sevke karşılık UEFA ve FIFA talimatında görüntüden sevk işleminin gerçekleşmesi için olayın hakemin görüş alanınının dışında olması gerektiğini ve bu iki pozisyonda da görüntülerden anlaşılacağı üzere olayın hakemin görüş alanında olduğunu belirterek itirazta bulunmuştu.

Kadıköy kalesi 

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nde tarihinde ilk kez yarı final oynadığı 2012-2013 sezonunda iç sahada sadece 1 kez yenildi. F.Bahçe, geçen sezon evinde oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda geçen sezon grup maçlarının bitimine 1 maç kala liderliği garantileyen sarı-lacivertliler, 6 Aralık 2012 tarihinde Borussia Mönchengladbach’a 3-0 yenilerek, Avrupa arenasında iç sahadaki son mağlubiyetini aldı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Salzburg maçını hangi kanal yayınlıyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER