Fenerbahçe - Torku Konyaspor maçında üç gol

Fenerbahçe ile Torku Konyaspor, Süper Lig'in 18. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Fenerbahçe 2-1 Torku Konyaspor

Fenerbahçe - Torku Konyaspor maçında üç gol

Süper Lig 2013-2014 sezonu 18. hafta kapanış karşılaşmasında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, Fenerbahçe ve Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe rakibini 2-1 mağlup ederek, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı..

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Caner, Bruno Alves, Egemen, Gökhan Gönül orta sahada; Cristian, Meireles, Mehmet Topal forvette ise Sow, Emenike, Kuyt 11'i ile sahaya çıktı.

Torku Konyaspor kalede Itandje, savunmada; Tolga, Kokalovic, Selim, Ergün orta sahada; Ali Çamdalı, Hleb, Tomas Borek forvette ise Djalma, Gekas ve Hasan Kabze 11'i ile sahaya çıktı..



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Torku Konyaspor 21. dakikada Djalma'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Hleb ceza sahası içinde topla buluştu, bekletmeden Djalma'ya pasını verdi ve Djalma penaltı noktası önünden gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-Fenerbahçe 44. dakikada Alves'in golüyle durumu 1-1'e getirdi.. Caner sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Bruno Alves yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 81. dakikada Egemen'in golüyle 2-1 öne geçti.. Kuyt ceza sahası içinde topu arkaya indirdi, Sow gelişine röveşata vurmak istedi ve top savunmadan döndü sonrasında Egemen dönen topa ayakla vurarak ağlara gönderdi.

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Torku Konyaspor maçında üç gol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER