Fenerbahçe Benfica'yı da imha etmeye hazır

Fenerbahçe'de teknik direktörü Aykut Kocaman, Benfica maçının taktiğini belirledi.

Fenerbahçe Benfica'yı da imha etmeye hazır

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk karşılaşmasında oynanacak Benfica maçı öncesinde Fenerbahçe'de teknik direktörü Aykut Kocaman, oyuncuları ile yaptığı son görüşmede, maçın anahtarını "sabır" olarak belirledi.
Çeyrek finalde karşılaştıkları Lazio maçlarında olduğu gibi sahasında gol yemeden, 90 dakikayı sabırla geçirmek isteyen Kocaman yardımcılarından gelen Benfica analizlerini oyuncularıyla paylaştı.

Benfica'nın hem set oyununda, hem de kontratakta iyi futbol oynadığını belirten Aykut Kocaman, topun kendilerinde kalması için taktik antrenmanlar yaptırdı.

Caner'in cezalı olması yüzünden sol kanatta Sow'u, sağda ise Kuyt'ı oynatmayı planlayan Kocaman'ın defansta da Egemen-Yobo ikilisinden vazgeçmeyeceği bildirildi.

BENFICA MAÇINDA SOL KANAT SOW'UN

Aykut Kocaman, Benfica ile oynanacak maç öncesinde Caner'in cezası nedeniyle Krasic'e şans vermek istiyordu. Lazio ile oynanan ikinci maçtan itibaren Sırp oyuncuya şans veren ve kendisini göstermesini bekleyen Kocaman hayal kırıklığına uğradı.  Krasic'in yerine bu akşam Sow'un, sol açık olarak forma giymesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Gökhan Gönül
Reto Ziegler
Mehmet Topal
Pierre Webo

BENFICA
Artur Moraes
Maxi Pereira
Jardel Vieira
Ezequiel Garay
Lorenzo Melgarejo
Andre Gomes
Nemanja Matic
Eduardo Salvio
Nicolas Gaitan
Ola John

HAKEM: Milorad Mazic
SAAT: 22:05
YAYIN:STAR TV
STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı

<< Önceki Haber Fenerbahçe Benfica'yı da imha etmeye hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER