Fenerbahçe şampiyon gibi

Fenerbahçe'de bitime 9 hafta kala üst üste iyi haberler gelmesi teknik heyeti sevindirdi.

Fenerbahçe şampiyon gibi

Süper Lid'de şampiyonluğa kilitlenen Fenerbahçe'de sezonun bitimine 9 hafta kala üst üste iyi haberler gelmesi teknik heyeti sevindirdi. Sakat oyuncuların Cristian dışında iyileşmesi ve oynayacak durumda olması, sakatlıktan çıkanların sağlıklı günlerindeki istatistiklerine ulaşması yarın oynanacak zorlu Gaziantep maçı öncesi teknik heyetin elini rahatlattı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Derbiler değil, şampiyonluğun kilit maçı Trabzon ve Gaziantep'ten geçiyor" dediği zorlu deplasman öncesinde son durum şöyle:

Gökhan Gönül göreve hazır 

Sarı-lacivertlilerde menisküs yırtığı nedeniyle sıkıntısı bulunan Gökhan Gönül tedaviye kısa sürede yanıt verdi. Önceki gün takımla birlikte çalışmalara başlayan Gökhan Gönül'ün oynayabilecek duruma geldiği ve teknik direktör Ersun Yanal'ın milli futbolcuya Gaziantep deplasmanında ilk 11'de görev vereceği öğrenildi.

Egemen'in artık ağrıları dindi 

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor ve Erciyes maçlarını kaçıran Egemen Korkmaz'dan da iyi haber geldi. Ağrıları dinen yıldız futbolcu takımla son iki idmana katıldı ve durumunun iyi olduğu görüldü. Sağlık heyeti de tecrübeli stoper için "Oynayabilir durumda" raporu verdi.

''Sen yıldızımızsın'' motivasyonu;

Teknik direktör Ersun Yanal, Erciyes karşılaşmasında girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremediği için sahayı ağlayarak terk eden Moussa Sow'la bir görüşme yaparak "Sen bizim yıldızımızsın. Gol atıp atamaman değil, sahada mücadele etmen önemli" diyerek Senegalli'yi motive etti. 

Sow gol ve galibiyet sözü verdi 

Gaziantep maçında sahada olacak olan Sow'un hocasına "Erciyes maçında bir duygu boşalması yaşadım. Önemli olan kazanmak. İnşallah Gaziantep'te hem gol atacağım, hem kazanacağız" dediği öğrenildi. Sakatlığı geçen Webo yüzde 100 hazır duruma geldi. Hem Emenike'nin hem Webo'nun fit durumda olması Yanal'ı sevindirdi.

Galatasaray yenildi bayram oldu 

Fenerbahçe takımında tüm bu gelişmeler yaşanırken dün akşam TT Arena'dan gelen haber de Samandıra'da bayram havası estirdi. Sarı-lacivertlilerin en yakın rakibi Galatasaray'ın, Kayserispor'a yenilmesiyle şampiyonluk şarkıları yüksek sesle söylenmeye başlandı. F.Bahçe yarın Gaziantep'i yenerse Cimbom'la arasındaki farkı 11'e çıkartacak.

Başkan gitmiyor 

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Anıtkabir ziyaretinin ardından G.Antep'e gitme planını değiştirdi. G.Antep'e gidip futbolculara moral vermeyi düşünen Yıldırım'ın, cezası nedeniyle maça giremeyecek olması ve şehre gidip ortamı germeme adına bu kararı aldığı öğrenildi. Eurosport
<< Önceki Haber Fenerbahçe şampiyon gibi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER