Fenerbahçe sonunda transferi açıklıyor

Fenerbahçe Emenike'yi bitirdi...

Fenerbahçe sonunda transferi açıklıyor

Forvet transferindeki çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Fenerbahçe, Emmanuel Emenike için geri sayıma geçti.

Spartak Moskova ile bonservis konusunda prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertlilerin Salzburg maçından sonra bu transferi büyük olasılıkla açıklayacağı kaydedildi.

İki kulübün 13 milyon euro karşılığı el sıkıştığı öğrenildi. Nijeryalı yıldızın menajeri Erdem Konyar geçtiğimiz gün Moskova’ya gitti ve son detayları konuştu.

Fenerbahçe’nin “Cardozo ve Emenike ile görüşüyoruz” şeklinde yaptığı resmi açıklamadan sonra Ruslar’ın indirime gittiği bildirildi. Kapıyı 15 milyon euroda açan Spartak Moskova, rakamı iki milyon euro aşağıya çekti. Fenerbahçe’nin borsaya yaptığı açıklama ile Emenike’nin olmaması halinde sarı lacivertlilerin Cardozo’yu alacağını anlayan Spartak Moskova’nın geri adım atmak zorunda kaldığı kaydedildi.

Bu arada Rus basını, Spartak Moskova’nın Cardozo için Benfica’ya 18 milyon euro önerdiğini, oyuncunun transferi halinde Emenike’nin Türkiye’ye gidebileceğini ileri sürdü.

Cardozo baş döndürdü

Oscar Cardozo ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Menajer Pedro Aldave Teknik Direktör Jesus ile olan tartışmasının ardından takımdan ayrı çalışmaya mahkum edilen oyuncusu için, “Kendi başına antrenman yapıyor. Çünkü hiçbir kulüp 15 milyon euroluk bonservis bedeli vermiyor” dedi. 

Cardozo da ne tesislere girmesine ne de kulüpten ayrılmasına izin verildiğini söyledi. Portekiz basını ise F.Bahçe ile rakamlarda anlaşıldığını ancak banka teminatı olmadığı için transferin sonlanmadığını yazdı. Bu arada Eusebio Cup’ta Sao Paulo ile karşılaşan Benfica maçtan 2-0 mağlup ayrılırken tribünlerde Cardozo sesleri yükseldi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe sonunda transferi açıklıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER