Fenerbahçe yükseldi Stoch bitti

Slovak oyuncu, bu sezon 3 isabetli şutunda ne gol ne de asistle tanışabildi.

Fenerbahçe yükseldi Stoch bitti

13 MAÇTA 0 İSTATİSTİK

Fenerbahçe'de ligin ikinci devresi ile birlikte büyük bir form düşüklüğü gösteren Miroslav Stoch, Slovak Milli Takımı'ndaki formasını da kaptırdı.  
 
Hüriyet'in haberine göre; Yıldız futbolcunun önlenemez düşüşü rakamlara da yansıdı. Slovak oyuncu bu sezon 13 maçta sahaya çıkarken ortaya "0" istatistik koyabildi. 693 dakika sahada kalan Stoch'un ne golü ne de asisti var...

KOCAMAN: BU SEZON ARTIK OYNATMAM

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın bile "bu sezon artık oynatmayacağım" dediği genç futbolcu için Fenerbahçe'de yolun sonu gözüküyor.

SÖZLEŞMESİNİ UZATTI VE BİTTİ

Sezon başında sözleşmesini uzatan Slovak futbolcu daha sonra yaşadığı skandallarla birlikte düşüşe geçti. Oturduğu siteninin içinde Ferrari marka bir otomobille ve üzerinde sadece bir iç çamaşırı olduğu halde ağaca çarpan Stoch özel yaşamına dikkat etmemesi ile gündeme geldi. Bu nedenle yeşil sahalardaki perofmansının hızla düşüşüne de engel olamadı. Slovakya'dan gelen arkadaşları ile sürekli partiler veren ve yaşadığı villada gününü gün eden sarı lacivertli futbolcunun bu sezonki istatistikleri, kendi kariyerinin de en kötüsü.


<< Önceki Haber Fenerbahçe yükseldi Stoch bitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER