Fenerbahçe'de hızlı değişim

Teknik Direktör Aykut Kocaman sistem değişikliğine gidiyor.

Fenerbahçe'de hızlı değişim

Sivasspor maçının ikinci yarısında mecburen 4-4-2'ye geçen Aykut Kocaman, Mersin İdman Yurdu maçıyla birlikte sistemi değiştirecek. 4-4-2'yi düşünen Aykut Kocaman ilk etapta Dirk Kuyt ve Cristian Baroni'yi kulübeye çekecek.

3 forvetli 4-3-3 sisteminden kesin olarak vazgeçeceği öğrenilen Aykut Kocaman'ın, takım içindeki bazı futbolculardan performanslarını arttırmalarını da özellikle istediği öğrenildi.

STOCH VE MEHMET TOPUZ GÖREVE

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın vuracağı neşter ile birlikte rotasyon gelecek. İlk hedef 4-5 maçtır eksik oynayan, hatalı paslar yapan Dirk Kuyt olacak. Sivasspor karşısında bir de penaltıdan yararlanamayan Kuyt, taraftarın tepkisini de aldı. Hollandalı yıldız, Mersin İdman Yurdu maçında kulübede olacak ve yerini büyük ihtimalle Miroslav Stoch alacak.

Taraftarın rahat tavırları nedeniyle tepkisine hedef olan Cristian Baroni'ye de kulübe yolu gözüktü. Brezilyalı orta saha oyuncusunun yerine Mersin İdman Yurdu maçında Mehmet Topuz'un sahada olması bekleniyor. Volkan Demirel'in ise daha fazla yıpranmaması ve dinlenip kendini toparlaması için fırsat tanınacak. Belki de kariyerinin en kötü sezonunu geçiren milli file bekçisi, Sivasspor maçında yediği gollerle taraftara saç baş yoldurttu. Bu nedenle de Mert Günok için görevi devralma zamanı geldi yorumları yapılıyor.

İŞTE YENİ İLK 11

Mert Günok - Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Kokrmaz, Reto Ziegler - Mehmet Topuz, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch - Moussa Sow, Pierre Webo.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de hızlı değişim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER