Fenerbahçe'de seçime büyük ilgi

Fenerbahçe'de başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi başladı. Katılım çok büyük.

Fenerbahçe'de seçime büyük ilgi

Fenerbahçe'de artık söz sandıkta! Sarı lacivertlilerde mevcut Başkan Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ve Yamen Uzun arasındaki başkanlık yarışında oy kullanma aşamasına geçildi. 


OY KULLANMA İŞLEMİ BAŞLADI

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi başladı.
      
Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulun ikinci gününde, başkan ve yönetim kurullarının seçimi oy verme işlemi yapılıyor.
      
Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık yarışına tutuştuğu seçimde üyeler saat 17.00'ye kadar 23 sandıkta oy kullanacak.
         
Oy verme işlemi, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün anonsunun ardından başlarken, üyeler bir anda adeta sandıklara hücum etti. Sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu.
 
UEFA'nın verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezasının CAS tarafından onanmasının ardından sarı- lacivertlilerde kongre kararı alınmıştı. 26 Ekim'de çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen toplantı, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da gerçekleştiriliyor.

AYDINLAR'DAN AÇIKLAMA

Oyunu kullananan başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar yaptığı kısa açıklamada kazananın Fenerbahçe olmasını dilediğini söyledi.

KOLTUK İÇİN 2 ADAY

Bugüne kadar 5 ismin adının geçtiği Fenerbahçe Kongresi'nde başkanlık için Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar yarışıyor.
 
YEMEN UZUN ÇEKİLDİ

Diğer yandan Fenerbahçe Kongresi'nde bu sabah ilginç bir olay yaşandı. Başkan adaylarından Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını Divan Başkanlığı'na zamanında sunamadı. Önce adaylığı düştüğü açıklanan Uzun'un listesini gecikmeli de olsa vermesine izin verildi ve Uzun yeniden adaylık hakkı kazandı.

MEHMET ALİ AYDINLAR'IN LİSTESİ

Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Metin Şen, Engin Keçeli, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Koray'ın yanı sıra kulübün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen de Aydınlar'ın listesinde bulundu. 

AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ

ASİL ÜYELER: Tahir Perek, Mahmut Uslu, Ömer Temelli, Erhan Türkoğlu, Ahmet Özokur, Nihat Özbağı, İlhan Ekşioğlu, Ender Alkaya, Tolga Deniz Aytöre, Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, İsfendiyar Zülfikari, Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin...

YEDEK ÜYELER: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Selim Kosif, Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan

<< Önceki Haber Fenerbahçe'de seçime büyük ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER