Fenerbahçe'de sinirler tam gerildi

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan futbolculara önemli uyarılar.

Fenerbahçe'de sinirler tam gerildi

Fenerbahçe’de sezon başından bu yana ortaya konan kötü futbol ve alınan sonuçlar, sinirleri gererken, Arsenal ile oynanan Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçı sonrası soyunma odasında gergin anlar yaşandığı belirlendi. 

İlk maçta alınan 3-0’lık mağlubiyet nedeniyle turdan ümitli olmayan ancak hiç olmazsa Emirates’ten iyi bir skorla dönmeyi uman teknik direktör Ersun Yanal’ın, 90 dakikanın bitiminde önce Volkan Demirel, ardından Caner Erkin’e patladığı öğrenildi. Öncelikle, her fırsatta övdüğü ve “Türkiye’nin en iyi 4 kalecisine sahibiz. Birinci sırada da Volkan var” dediği milli kaleciye çıkışan Yanal’ın, “Yediğin her golden sonra arkadaşlarına bozuk atıyorsun. Senin hiç mi suçun yok. Suçu başkalarında aramayı bırak. Yeter artık” dediği belirtildi. Daha sonra, son maçlarda banko 11’de oynatmaya başladığı Caner Erkin’e dönen tecrübeli teknik adamın, “Caner, bu nasıl kademe anlayışı. Topsuz kademe mi olur. İşini adam gibi yap” diyerek uyardığı kaydedildi.

Tüm oyuncularına gözdağı vermişti

Ersun Yanal, maçtan önce düzenlediği basın toplantısında da, “Tempomuzu yükseltmek, bizden istenilen futbolu oynamak zorundayız. Bunu yapanlar oynayacak, yapamayanlar formayı giyemeyecek” diyerek, tüm takıma gözdağı vermişti. Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün İstanbul’da bir toplantı yapıp, uyarılarda  bulunacağı belirlendi. Fanatik
    
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de sinirler tam gerildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER