Fenerbahçe'de sır operasyon

Fenerbahçe'ye gizli bir operasyon uygulandı!..

Fenerbahçe'de sır operasyon

Sporx'in haberine göre Süper Lig'de ara transfer döneminde Emre Belözoğlu, Reto Ziegler gibi eski oyuncularını kadroya katan, düşük bir bonservis ile de Pierre Webo'yu transfer eden Fenerbahçe'nin gizemi çözülüyor.

Sportif sorumlu ve teknik direktör Aykut Kocaman ile Aralık ayının sonunda bir araya gelen başkan Aziz Yıldırım'ın yaptıkları toplantıda takımın en büyük eksiğinin mental tarafı olduğuna karar verdikleri ve ara transferde buna göre rota izlemeyi planladıkları ortaya çıktı.


"TAKIMA DAHA FAZLA DUYGU KATALIM"

Kulüp binasında gerçekleşen ve takımın problemlerinin masaya yatırıldığı yaklaşık iki saatlik toplantıda Kocaman Younes Belhanda'nın transferi olmazsa herhangi bir problem olmayacağını takıma saha içinde heyecan aşılayacak isimlere gidilmesi gerektiğini söyledi.

Kocaman takım içi arkadaşlığın iyi seviyede olduğunu ama bunun yansımasını çok iyi beceremediklerini söylerken Yıldırım'a "Takıma daha fazla duygu katalım. Ve bunu taraftara da gösterelim, sorun teknik değil camia tam birleşmeli." dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de yöneticiler Kocaman'ın bu raporundan sonra tekrar bir araya gelirken ara transferde kulübün ekonomik geleceğini de düşünerek çok fazla para harcamamayı kararlaştırdı. Ara transferde alınacak isimler yaklaşık bir ay önceden belirlendi.

Sağlam kadro yapısına karşın başkan Yıldırım'ın beklediği seri galibiyetler ligin ilk yarısında gelmeyince sarı-lacivertli kulüp taktiği saha dışında uygulamaya başladı. Hedef mental yükseliş ve ardından gelebilecek bir seri. Yıldırım da bu operasyon dahil oldu, takımın yanında görüldü.


DUYGUSAL DARBE

Taraftarların istenilen sinerjiyi oluşturması için uygun koşullar sağlanırken Sivasspor ile oynanacak maçta bazı derneklerin yönetimden bağımsız olarak yürüttükleri görsel bir şov yapacağı öğrenildi. Emre Belözoğlu'nun İstanbul'a indikten sonra yaptığı açıklamada "şimdi sarılma zamanı" demesi ise taraftarları kenetlenme konusunda bir ileri götürdü.

KULÜPTE BÜYÜK HEYECAN

Sarı-lacivertli takımda yönetimden, teknik ekibin tüm mensuplarına, futbolculardan kulübün tüm çalışanlarına kadar Sivasspor maçı öncesi ise ayrı bir heyecan var. Sivas karşılaşmasının ligin ikinci yarısı için kader çizeceği görüşü ağır basıyor. Tribünlerdeki bir iki grup ise endişe yaratıyor.

YÖNETİCİLER SEZON SONUNU BEKLİYOR

Fenerbahçeli yöneticilerin oluşturulan yeni havanın takıma olumlu yansıyacağı görüşünde bulunurken, kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde sezon sonunu ve ara transferde ezeli rakiplerinin transferlerini işaret ederek "Erken öten horozun kafasını keserler" yorumuna bulunuyorlar.

OPERASYON SONUÇ VERECEK Mİ?

Ligin ilk yarısında bir türlü istediği seriyi elde edemeyen ve saha dışı faktörlerden etkilendiği gözlemlenen Fenerbahçe'de tüm kademelerde yaklaşık bir aydır sürdürülen bu by-pass operasyonunun ikinci yarıya yansımasını zaman gösterecek. F.Bahçe'de Sivasspor'a karşı alınan olası galibiyetten sonra bu operasyonun uzatılacağı ve takımın duygusal tarafının taraftara ve medyaya daha fazla yansıtılacağı ifade ediliyor.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de sır operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER