Fenerbahçe'deki dev krize hiç bakılmayan bir pencereden baktı

Fenerbahçe'de son haftalarda krize sebep olan Emenike olayına dair Samanyoluhaber.com Yazarı Behram Kılıç, çok dikkat çekici tespitlerde bulundu.

Fenerbahçe'deki dev krize hiç bakılmayan bir pencereden baktı

Emenike olayına çok farklı bir pencereden bakan Behram Kılıç, manidar bir hatırlatmada bulundu. Emenike'nin Karabükspor forması giydiği sezonda doktorun "oynayabilir" raporuna rağmen Fenerbahçe maçına çıkmadığını ve bunun üzerine her kesimden tepki gördüğünü belirten Kılıç, "Sezon sonu da Nijeryalı, onca söylentilere aldırmadan F.Bahçe’nin yolunu tutmuştu. O gün Emenike’nin oynamamasına ses çıkartmayan hatta sevinenler ve o oyuncuyu sezon sonu transfer edenler bugün ona tepki göstermesinler. Belliydi böyle olacağı." ifadelerini kullandı.


"F.Bahçe’de Emenike’ye tepki var. Takım arkadaşları, hocası, taraftarı Nijeryalı’ya kızgın ve kırgın. Ne yaptı Emenike? Sarı-Lacivertli takımın G.Antep maçında kaptanı Emre ile tartıştı. Sahada profesyonel futbolcuya yakışmayacak hal ve hareketlerde bulundu. Maç içinde Emre’den tepki gördü, taraftardan hatta teknik direktörü İsmail Kartal’dan da. Maç sonrası ise Başkanı Aziz Yıldırım’dan. 

Zamanı biraz geriye alırsak ne kadar da tanıdık bir fotoğrafla karşı karşıya olduğumuzu görürüz. Aklıma gelen sizin de aklınıza gelmiş midir? 2010-2011 sezonunun 32. haftasındaki Karabükspor-F.Bahçe maçı öncesi yaşananlardan bahsediyorum. O sezon formasını giydiği Karabükspor’da harika işlere imza atan dumanlı kentin isli çocuğu, kulüp doktorunun oynar raporu vermesine rağmen, F.Bahçe’ye karşı yapılan maçta sahaya çıkmamıştı. Sonra ne mi olmuştu? Teknik Direktörü Yücel İldiz’den, futbolculara, taraftarlarından, yöneticilere kadar herkes Emenike’ye tepki göstermişti. Sezon sonu da Nijeryalı, onca söylentilere aldırmadan F.Bahçe’nin yolunu tutmuştu. O gün Emenike’nin oynamamasına ses çıkartmayan hatta sevinenler ve o oyuncuyu sezon sonu transfer edenler bugün ona tepki göstermesinler. Belliydi böyle olacağı."

***


<< Önceki Haber Fenerbahçe'deki dev krize hiç bakılmayan bir pencereden baktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER