Fenerbahçe'den Yanal'a yeni sözleşme

Sezon başında göreve getirilen Ersun Yanal göstermiş olduğu başarıyla herkesin takdirini kazanmayı başardı. Kulislerde yeni sözleşme imzalanacağı konuşuluyor.

Fenerbahçe'den Yanal'a yeni sözleşme

Ersun Yanal’ın gelişiyle yeni bir hava yakalayan Fenerbahçe, ilk yarıyı lider bitirmeyi garantiledi. Birliktelik, uyum, kazanma hırsı yıllar sonra istenen seviyeye ulaştı. 15 haftada 37 gol atılırken, 103 golle bu alanda rekor kırılarak şampiyon olunan 1988-89 sezonunun geçilip geçilemeyeceği gündeme geldi. Camiada ise Yanal ile uzun süreli sözleşme imzalanması konusu kulislerde konuşulmaya başlandı.

Bugün’ün haberine göre; Yanal’ın Fenerbahçesi, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, tecrübeli çalıştırıcının uzun süreli sözleşmeyle istikrarı yakalaması durumunda kulüpte efsane haline gelebileceği de dillendiriliyor. Peki yakın geçmişte, Avrupa’nın önemli kulüplerinde 10 yıl ve üzerinde çalışarak başarıdan başarıya koşan teknik direktörlerin performansı nasıl?

TEK iSTiSNA TRAPATTONI

Aralarında 27 yıl Manchester United’ı çalıştıran Alex Ferguson, 17 yıldır Arsenal’de görev alan Arsene Wenger’in de yer aldığı dev isimlerin ilk senelerinde şampiyon olamamaları dikkat çekiyor. Buna tek istisna ise 13 sene çalıştırdığı Juven­tus’la ilk senesinde şampiyonluk ipini göğüsleyen Giovanni Trapattoni. İşte yakın geçmişte Avrupa’nın bir takımı en uzun süre çalıştıran ünlü teknik adamları:


<< Önceki Haber Fenerbahçe'den Yanal'a yeni sözleşme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER