Fenerbahçe'nin Viktoria Plzen maçı ne zaman hangi kanalda? - Güncel

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımı ile karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe'nin Viktoria Plzen maçı ne zaman hangi kanalda? - Güncel

Doosan Arena'da oynanacak karşılaşmada İtalyan hakem Gianluca Rocci düdük çalacak. Rocci'nin yardımcılıklarını ise Elenio Di Liberatore ve Gianluca Cariolato yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Massimiliano Grilli..

181. AVRUPA SINAVI

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında perşembe günü Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımıyla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 181. randevusuna çıkacak.
Tarihinde Avrupa kupalarda bugüne dek 180 maç yapan sarı-lacivertliler, 63 galibiyet aldı, 34 kez berabere kaldı ve 83 maçta da yenildi. Avrupa arenasında rakip fileleri toplam 226 kez havalandıran ''Sarı Kanaryalar'', kalesinde ise 282 gol gördü.

KOCAMAN'IN AVRUPA KARNESİ

Fenerbahçe, Kocaman döneminde Avrupa kupalarında 16 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maçta sadece 1 kez yenildi, 5 galibiyet elde etti, 2 kez berabere kaldı.  

Sarı-lacivertliler, Kocaman döneminde Avrupa kupalarında çıktığı 16 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Aykut Kocaman döneminde 2010-2011 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Young Boys'a, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda da Yunanistan'ın PAOK takımına elenerek, Avrupa'ya erken veda eden Fenerbahçe, 2011-2012 sezonunda ise futbolda şike soruşturması sürecinde men edildiği için UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alamadı.

MUHTEMEL 11'LER

VIKTORIA PLZEN
Kozacik
Rajtoral
Cisovsky
Prochazka
Reznik
Duris
Darida
Horvath
Kovarik
Kolar
Bakos

FENERBAHÇE
Gökhan
Bekir
Mehmet Topal
Kuyt
Sow

STAT: Doosan Arena
SAAT: 20.00
HAKEM: Gianluca Rocci
YAYIN: Star TV
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin Viktoria Plzen maçı ne zaman hangi kanalda?... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER