Fenerbahçe'nin sırrı ortaya çıktı!

Galatasaray'ın ekini sır gibi saklanan bilgileri ele geçirdi...

Fenerbahçe'nin sırrı ortaya çıktı!

Spor To­to Sü­per Lig’in 6. haf­ta­sın­da Ga­la­ta­sa­ray ile Fe­ner­bah­çe ara­sın­da oy­na­na­cak der­bi öncesi her iki cep­he­de de dev ma­ça yö­ne­lik çalış­ma­lar hız ka­zan­dı. 
 
Tek­nik he­yet­ler, raki­bin ana­liz­le­ri­ni ya­parak dev karşılaşmada ken­di ta­kım­la­rı­na avan­tajı ge­ti­re­cek tak­ti­ği be­lir­le­me­ye yo­ğun­laşmış durumda. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar’da ise sağ­lık he­ye­ti­nin de ta­kım adı­na son dere­ce önem­li bir ça­lış­ma­ya im­za at­tı­ğı öğ­re­nil­di.

HAZIRLIKLAR YENİ BAŞTAN

Bugün'ün haberine göre; Ga­la­ta­sa­ray sağ­lık he­ye­ti, eze­li ra­ki­bi­nin oyun­cu­la­rı­nın sağ­lık bil­gi­le­ri­ne ula­şa­rak bu­nu tek­nik he­ye­te sun­du. Em­re Be­lö­zoğ­lu’nun sa­kat olduğu ve iyi­leş­ti­ril­me­si için yo­ğun ça­ba sarf edil­di­ği yö­nün­de­ki bilgile­rin tak­tik ça­lış­ma­sı ol­du­ğu so­nu­cu­na va­ran Sa­rı-Kır­mı­zı­lı sağ­lık he­ye­ti, tek­nik di­rek­tör Pran­del­li’ye “Em­re oy­na­ya­cak” bil­gi­si­ni ver­di. Ga­la­ta­sa­ray’da tüm tek­nik ve tak­tik ha­zır­lık­lar Em­re Belözoğlu’nun sa­ha­da kaptan ola­rak yer al­ma­sı üze­ri­ne ku­ru­lu­yor. Ku­lüp yet­ki­li­le­ri­nin de “Em­re’nin der­bi­de oy­na­ya­ca­ğı­nı bi­li­yo­ruz” de­dik­le­ri öğ­re­nil­di.

BURAK YILMAZ SEFERBERLİĞİ

Bu ara­da Sa­rı-Kır­mı­zı­lı sağ­lık he­ye­ti ken­di sa­kat isim­le­ri­ni ye­tiş­tir­mek için de düğ­me­ye bas­tı. Ga­la­ta­sa­ray’ın lig­de 5. haf­ta­da Kay­se­ri Erciyess­por’u dep­las­man­da yap­tı­ğı ve 2-1 yen­di­ği maç­ta ta­kı­mı­nın ilk go­lü­nü atan Bu­rak Yıl­maz’ın bu maç son­ra­sı be­li­ren sa­kat­lı­ğı­nı iyileştir­mek için se­fer­ber­lik ilan edil­di. Gol­cü oyun­cu­nun der­bi­ye tam ola­rak ha­zır ha­le gel­me­si için im­kan­lar so­nu­na ka­dar zor­la­nı­yor. 

YALMAN BAŞKAN OLURSA GEREKENİ YAPACAK

Ga­la­ta­sa­ray Tek­nik Di­rek­tö­rü Pran­del­li’nin,  “Kad­ro­da­ki 10 ki­şi be­nim ih­ti­ya­cı­mı gör­mü­yor. Baş­ka ku­lüp­le­re ve­ril­dik­ten son­ra 1-2 tak­vi­ye yapa­bi­li­riz” açık­la­ma­sı ka­fa­lar­da so­ru işa­ret­le­ri oluş­tur­du. Bu isimle­rin Sab­ri Sa­rı­oğ­lu, En­gin Bay­tar, Gök­han Zan, Ay­dın Yıl­maz, En­do­ğan Adi­li, Umut Gün­do­ğan, Yi­ğit Gö­koğ­lan, Eray İş­can, Ka­an Bay­sal ve Ebo­ue  ol­duk­la­rı or­ta­ya çık­tı. 6 ay­lık ma­li­ye­tleri yaklaşık 11 milyon TL.
 
DENİZLİ İSMİ GÜNDEMDE
 
Bu açık­la­ma­nın ar­dın­dan göz­ler baş­kan aday­la­rı­na çev­ril­di. Aday­lar­dan Alp Yal­man,  “Pran­del­li ile bir ko­nuş­ma yap­ma­dım. Al­lah kıs­met eder baş­kan olur­sam ta­bi­i ki ta­kı­mın ih­ti­yaç­la­rı­nı gö­rü­şü­rüz. Ne gere­ki­yor­sa hep­si ya­pı­lır” dedi. Yal­man, gö­re­ve gel­irse Mus­ta­fa De­niz­li'yi getirmesi  de gündemde.

DERBİ İÇİN İKİ İSİM ÖNE ÇIKTI

Merkez Hakem Kurulu Galatasaray-Fenerbahçe maçına hangi hakemin atacağı konusunda çalışmalar yapıyor. 2 hakem ön plana çıkmış durumda:

FIRAT AYDINUS: İlk sı­ra­da li­gin 5. haf­ta­sın­da gö­rev al­ma­yan Fı­rat Ay­dı­nus bu­lu­nu­yor. Ku­lis­ler­de Ay­dı­nus’a bi­le­rek gö­rev ve­ril­me­di­ği ve der­bi­ye ha­zır­lan­dı­ğı ko­nu­şu­lu­yor. MHK üye­le­ri­nin tek sı­kın­tı­sı UEFA'nın test­le­ri­ni ge­çe­me­yen  Fı­rat Ay­dı­nus'un mo­ral bo­zuk­lu­ğu  ya­şa­ma­sı.

CÜNEYT ÇAKIR: Cüneyt Çakır ismi derbi için ikinci sırada bulunuyor. MHK üyeleri Fırat Aydınus'a maçı vermeyi düşünmezse en güçlü aday olarak öne çıkıyor. Geride kalan 5 haftada ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray maçına verildi. Bu sezon ilk kez bir derbide Fenerbahçe ve Galatasaray maçı yönetmiş olacak.

NOTLAR: Prandelli, Galatasaray’a gelmeden önce 2012-2014 arası İtalya Milli Takımı’nı çalıştırdı. 34 maçta 19 galibiyet, 11 beraberlik, 4 yenilgi aldı.

Sezon başında Sarı-Kırmızılılar’da göreve başlayan İtalyan hoca, 7 resmi maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı.


<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin sırrı ortaya çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER