Fenerbahçe'ye transferde müjdeli haber

Emenike transferinde önemli gelişme..

Fenerbahçe'ye transferde müjdeli haber

EMENİKE FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI

Emenike'nin Fenerbahçe'ye transferi için girişimler devam ederken, Rus kulübü Nijeryalı oyuncuyu bırakmaya niyetli değil. Emenike'nin Avukatı Rezan Epözdemir, Nijeryalı futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi ve son durum hakkında Radyospor'a konuştu.

Arkomen'in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılan Rezan Epözdemir, "Emenike Fenerbahçe ile anlaştı" dedi.

FENERBAHÇE'NİN ÖNCELİK HAKKI YOK

Transferde tek sorunun Spartak Moskova olduğunun altını çizen Epözdemir, "Emenike, Fenerbahçe'ye şartlarını sundu ve Fenerbahçe de kabul etti ve transferi yapacağını söyledi. Ancak Spartak Moskova oyuncuyu bırakmak istemiyor. Para bile konuşmadıklarını biliyorum" dedi.

Emenike'nin Spartak Moskova'ya transferinde Fenerbahçe'ye dönemsi için öncelik hakkı tanındı mı şeklindeki soruya ise, Rezan Epözdemir, "Fenerbahçe'ye Emenike'nin satışı sırasında tanınmış bir öncelik ve bonservis bedeli limiti yok. Geçen yıl Emenike'nin sözleşmesine 50 milyon euroya serbest kalır maddesi kondu.O sözleşme düzenlenirken ben ve menajeri de vardı" diye yanıtladı.

SPARTAK MOSKOVA CEVAP VERDİ Mİ?

Fenerbahçe'nin teklifinin 13 ile 15 milyon Euro arasında bir teklif olduğu tahmin ediliyor. Spartak Moskova yönetiminin Ali Yıldırım'a "Düşünelim" cevabını verdiği de bugün gazetelerin manşetlerini süslemişti. Ama hala Spartak Moskova'nın teklife ne dediği hakkında yeterli bir bilgiye ulaşılamadı..

HABER BEKLENİYOR 

Fenerbahçe, şu anda Moskova'dan gelecek haberi bekliyor. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın Emenike için görüşme yapmasında teknik patron Aykut Kocaman'ın bu futbolcuyu çok istemesi ve bir türlü vazgeçememesinin büyük etkisi olduğu ifade ediliyor. Bu arada forvet oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de 2 yeni isim daha ortaya atıldı. 
<< Önceki Haber Fenerbahçe'ye transferde müjdeli haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER