Galatasaray Arsenal maçı gollerini seyretmek için tıklayınız

Galatasaray, prestij maçında Topçular lakaplı Arsenal'e 4-1 kaybederken, Devler Ligi gruplarında en çok gol yiyen Türk takımı olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Galatasaray Arsenal maçı gollerini seyretmek için tıklayınız

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun son maçında Arsenal ilk maçta 4-1 mağlup ettiği Galatasaray'ı İstanbul'da da 4-1 mağlup etti. Avrupa defterini daha önceden kapatan Galatasaray, Arsenal karşısında verdiği prestij mücadelesinde de sahadan mağlup ayrıldı. Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem David Fernandez Borbalan'ın düdük çaldığı maçta Arsenal'e farklı galibiyeti getiren golleri 3 ve 90+2. dakikalarda Podolski ile 11 ve 29. dakikalarda Ramsey attı. Galatasaray'ın tek golünü ise 88. dakikada frikikten Wesley Sneijder attı.
Bu sonuçla Galatasaray, Avrupa defterini 1 puanla son sırada tamamlarken, Arsenal ise 13 puan ve averajla grubu ikinci sırada tamamladı.
Grubun diğer maçında ise Borussia Dortmud ile Anderlecht 1-1 berabere kaldı. Borussia Dortmund 13 puan ve averajla liderliğini korurken, Anderlecht ise puanını 6'ya çıkardı ve 3. sıradaki yerini korudu.

MAÇIN GOLLERİNİ SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ







Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER