Galatasaray, Karabük'te de deplasman geleneğini sürdürdü

Süper Lig 2013-2014 sezonu 25. hafta açılış karşılaşmasında Galatasaray, Kardemir Karabükspor deplasmanında 2 puan bıraktı.

Galatasaray, Karabük'te de deplasman geleneğini sürdürdü


Süper Lig’in 25. haftasının açılış maçında Kardemir Karabükspor'a konuk olan Galatasaray, deplasmanda puan kaybetme geleneğini sürdürdü ve mücadele 0-0 berabere sona erdi.

Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem İlker Meral'in düdük çaldığı maçta iki takımın çabası da gol getirmeyince mücadele 0 - 0 berabere sona erdi. 

Bu sonuçla Kardemir Karabükspor puanını 35'e çıkarırken Galatasaray ise 49 puanla 2. sırada kaldı.



Galatasaray, Süper Lig’de Bu Sezon Deplasmanda 22 Puan Kaybetti  (Kalan 4 Deplasman Maçını Kazansa Bile Geçen Sezon Deplasman Puanını Yakalayamıyor)
Galatasaray Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı 13 maçta 22 puan kaybetti. Bu sezon Beşiktaş karşısında 3-0 (hükmen), Kayseri’de Kayserispor karşısında 4-2 ve K.Erciyesspor karşısında 3-1’lik skorla kazanan Galatasaray diğer maçta ise 8 beraberlik 2 yenilgi aldı. Galatasaray kalan 4 deplasman maçını kazansa (29 puan) dahi geçen sezon deplasmanda topladığı puanı (30 puan) yakalayamayacak. 

Galatasaray Sahasında İlk Yarıyı Önde Bitiriyor Maçı Kopartıyor, Deplasmanda İse İlk Yarıları Önde Bitiremiyor ve Kazanamıyor
Galatasaray sahasında oynadığı son 7 lig maçını kazanırken bu maçların büyük çoğunluğunda ilk yarıları önde geçmişti. Galatasaray 7 maçın 6 tanesinde ilk yarıyı önde geçerken sadece 1 tanesini berabere tamamladı, hiç geride soyunma odasına gitmedi. Galatasaray deplasmanda oynadığı son 7 maçta ise sadece 1 kez ilk yarıyı önde geçti. İlk yarısını önde geçtiği bu maçı da galip bitiren Galatasaray diğer 6 maçı kazanamadı. Galatasaray bu 6 maçın 3 tanesinde ilk yarıyı geride, 3 tanesini ise berabere sonuçla tamamladı. 

Tolunay Kafkas’ın Çalıştırdığı Takımlar İç Sahada Galatasaray’a Hiç Kaybetmedi
Tolunay Kafkas Süper Lig’de Kayserispor, Gaziantepspor, Trabzonspor ve Karabükspor takımlarında görev yaptı. Tolunay Kafkas’ın görev yaptığı takımlar sahasında Galatasaray ile oynadığı maçları kaybetmedi. Oynanan 7 maçın 2 tanesini kazanan Kafkas yönetimindeki takımlar 5 maçı ise berabere bitirdi. Kayserispor ile 3 iç saha maçında da berabere kalan Tolunay Kafkas 2010-11 sezonunda lig maçını sahasında 1-0 kazanırken Ziraat Türkiye kupası grup maçında 1-1 berabere kalmış, çeyrek final ilk maçında ise sahasında 3-2 galip gelmişti. Kafkas sonraki sezon 4.hafta sonunda görevinden ayrılmış ve Galatasaray ile karşılaşmamıştı. Tolunay Kafkas geçen sezon ise 20.hafta itibariyle Trabzonspor’un başına geçmiş son hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşmıştı. Bu sezonda Karabükspor ile sahasında Galatasaray karşısında 0-0 berabere kaldı.  

Karabükspor İle Galatasaray Lig Tarihinde 14 Kez Karşılaştı
Karabükspor ile Galatasaray lig tarihinde daha önce 14 kez karşılaştı. Oynanan 14 maçın 7 tanesini Galatasaray, 2 tanesini Karabükspor kazanırken 5 maç berabere bitti. Karabükspor’un sahasında ise 3 kez Galatasaray, 1 kez ev sahibi kazandı 3 maç ise berabere sona erdi.   

Galatasaray Süper Lig’de 14 Maçtır Yenilmiyor
Galatasaray Süper Lig’de oynadığı son 14 maçı kaybetmedi. Galatasaray en son 11.haftada Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kaybetmişti. Galatasaray son 1. lig maçında 8 galibiyet 6 beraberlik aldı. 

Galatasaray Bu Sezon Süper Lig’de En Çok Berabere Kalan İki Takımdan Biri
Galatasaray bu sezon Süper Lig’de oynadığı 25 maçta 10 kez berabere kaldı. Galatasaray böylece M.P.Antalyaspor ile birlikte ligin en çok berabere kalan iki takımından biri oldu. Galatasaray ligin deplasmanda en çok berabere kalan (8) takımı konumunda bulunuyor. 

Emmanuel Eboue Son 6 Lig Maçında Sadece 1 Kez Görev Yaptı
Galatasaray’ın Fildişi Sahilli oyuncusu Emmanuel Eboue son haftalarda kadroya girmekte zorlanıyor. Eboue son 6 lig maçında sadece 1 kez 90 dakika görev yaptı. Eboue bu dönemde Chelsea karşısında 90 dakika sahada kaldı. 


<< Önceki Haber Galatasaray, Karabük'te de deplasman geleneğini sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER