Galatasaray galibiyetle başladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki ilk maçında Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi.Türk Telekom Arena'da oynanan zorlu mücadeleyi Galatasaray 4-2 kazandı.

Galatasaray galibiyetle başladı

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk maçına Türkiye Kupası'nda çıkan Galatasaray zorlu mücadelede Eskişehirspor'u 4-2 yenerek yeni hocasına 3 puanla 'hoş geldin' dedi. Cesare Prandelli döneminde 4 gollü mağlubiyetlerle hatırlanan sarı kırmızlılarda 4 gollü galibiyet sevinçle karşılanırken, tek üzüntü ise Melo'nun 57. dakikada gördüğü kırmızı kart oldu.

Galatasaray, Türkiye Kupası G Grubu'ndaki ilk maçında Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı zorlu mücadelede 1-0 geriye düştüğü maçta Galatasaray'a 4-2'lik galibiyeti getiren golleri 15 ve 35. dakikalarda Selçuk İnan, 83. dakikada Bruma ve 89. dakikada da Umut Bulut kaydetti. Eskişehirspor'un gollerini ise 5. dakikada Serdar Özkan ve 61. dakikada da Mehmet Erkut attı.

Grubun diğer maçında ise Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - FBM Makina Balçova Yaşam Spor 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray'da 57. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gören Felipe Melo oyun dışında kalırken takımını da 10 kişi bıraktı.

<< Önceki Haber Galatasaray galibiyetle başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER