Galatasaray'a şok yıldız oyuncu feshini istedi

Galatasaray'da yıldız oyuncu, sözleşmenin feshini istedi

Galatasaray'a şok yıldız oyuncu feshini istedi

Galatasaray Kulübü, Bosna Hersekli yıldız Izet Hajrovic'in ödemelerinde gecikme olması nedeniyle oyuncunun sözleşmesinde erken fesih talep ettiğini açıkladı.

Galatasaray'ın KAP'a gönderdiği açıklama şöyle:

"Şirketimize bugün yapılan tebligata göre; profesyonel futbolcu Izet Hajrovic' in avukatı tarafından FIFA' ya yazılı talepte bulunularak ödemelerin geç yerine getirilmiş olması dolayısıyla  Şirketimizden 4.6 Milyon Euro tutarında erken fesih tazminatı talep edilmiştir. Şirketimiz tarafından ilgili duruma süresi içinde yazılı olarak yanıt verilecek ve her türlü hukuki yola başvurulacaktır.  

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

GALATASARAY İLK HAZIRLIK MAÇINI LEVERKUSEN İLE OYNAYACAK

Öte yandan Galatasaray, önümüzdeki sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Avusturya'da yapacak. 

Roberto Mancini'nin hazırladığı kamp programında yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da yapmayı planlayan sarı kırmızılılar, yeni teknik direktör belli olmayınca hazırlık kampının Avusturya olması kesinleşti. Galatasaray, ilk hazırlık maçını ise güçlü Alman ekibi Bayern Leverkusen ile 19 Temmuz'da oynayacak. Sarı kırmızılılar, ikinci hazırlık maçını ise 23 Temmuz'da Rapid Wien ile Ernst Happel Stadı'nda oynayacak. Sarı kırmızılı kulüp, hazırlık programını da KAP'a yaptığı açıklama ile bildirip, kesinlik kazandırmış oldu.
<< Önceki Haber Galatasaray'a şok yıldız oyuncu feshini istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER