Galatasaray'da Sneijder sevinci

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarında sergilediği performans ile göz kamaştırıyor.

Galatasaray'da Sneijder sevinci

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Inter'den kadrosuna kattığı Wesley Sneijder yeni sezon öncesinde sergilediği performans ile sarı-kırmızılı camiada sevinç oluşturdu. Galatasaray'da geçen yıl 12 Süper Lig maçında toplam 753 dakika oynayan ve üç gol atan, Şampiyonlar Ligi'nde de dört maçta 249 dakika sahada kalıp 1 gol atan Sneijder buna rağmen oynadığı 16 maçın sadece 3 tanesinde 90 dakika oyunda kalabilmişti.

Galatasaray'a gelmeden önce Inter'de yönetimle yaşadığı sorunlar yüzünden uzun süre kadro dışı kalan Wesley Sneijder'in fizik yetersizliği geçen sezon oynadığı maçların çoğunda hissediliyordu. Hatta Fatih Terim sezon sonu yaptığı bir açıklamada Hollandayıldız için "Kendisini çabuk ispatlamak için sürekli oynamak istedi. Bu yüzden zaman zaman sıkıntılar yaşadı" demişti.

10 numaranın hakkını vermeye başladı 

Wesley Sneijder sezon öncesi kampına ise harika başladı. Gerek idmanlarda gösterdiği performans ile gerekse maçlarda attığı gollerle dikkat çeken Hollandalı futbolcu özellikle Malaga karşısında oyunda kaldığı bölümde harikaydı. Ceza sahası dışından attığı golle Inter'deki başarılı günlerini amınsatan Wesley, ayrıca fizik olarak geçen yıla göre hem daha güçlü göründü hem de ikili mücadelelerde daha hırslıydı. Yeni sezonda 10 numaralı formayı giyen Sneijder sarı-kırmızılı taraftarın yıllardır özlem duyduğu "10 numara" açığını da kapatacağa benziyor.

2014 arzusu avantaj 

Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'nda mücadele etmeye çok önem verdiği bilinen Wesley Sneijder, bir dönem sergilediği performans yüzünden Hollanda Milli Takımı'nda da eskisi kadar gözde değildi. Ancak başarılı futbolcu 2014 Dünya Kupası'nda takımın değişmezlerinden olmayu hedefliyor. Wesley bu yüzden de iyi bir sezon geçirmesi gerektiğini biliyor. Bu durum da ister istemez sarı-kırmızılı kulüp için bir fayda yaratabilir.
<< Önceki Haber Galatasaray'da Sneijder sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER