Galatasaray'da Ünal Aysal o sözlerine açıklık getirdi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 'Fenerbahçe ceza alacak' dediği grüntülere açıklık getirdi.

Galatasaray'da Ünal Aysal o sözlerine açıklık getirdi

'Fenerbahçe ceza alacak' dediği video ile ilgili Hürriyet'e konuşan Aysal, "Kendi büromda yakınlarımla yaptığım bir sohbetti. Bir ihlal var. Orada resim çekmek için gelen bir arkadaş sesleri ve görüntüleri aldı. Orada da kesinti var. Sohbetin başını vermiyorlar. Sadece bir tarafını veriyorlar" ifadelerini kullandı. 

"SOHBETİ KESMİŞLER, BAŞINI VERMİYORLAR"

O konuşma medyayla bir sohbet değildi. Kendi büromda yakınlarımla yaptığım bir sohbetti. Bir ihlal var. Orada resim çekmek için gelen bir arkadaş sesleri ve görüntüleri aldı. Orada da kesinti var. Sohbetin başını vermiyorlar. Sadece bir tarafını veriyorlar.

- Semih Haznedaroğlu geçen hafta “Fenerbahçe’ye 3 Temmuz’da yeterli desteği vermedik” dedi. Ben de “Semih Haznedaroğlu yönetimdeydi neden öyle demedi” dedim. “UEFA’nın birkaç gün önce aldığı kararlar başkanın ve Fenerbahçe’nin başına iş açar” dedim. Mahkeme kararı var çünkü.

- Yargıtay inşallah onaylamaz. Ama onaylarsa daha büyük bir sıkıntı getirir. O konuşmanın başını ve sonunu keserseniz, sanki UEFA’dan duyum almış gibi bir durum ortaya çıkar. Ben böyle bir duyum almadım.

"DEMOKLES’İN KILICI İLE YÜRÜYORLAR"

Benim oradaki ifadem iyi algılandığı taktirde çok doğru bir yorum olduğu anlaşılacaktır. Başka bir yönden algılarlarsa, benim söyleyeceğim bir şey yok. Bugüne kadar kör dövüşü şeklinde lisan kargaşası şeklinde yürüdü işler. Ama bu sohbet çalınmadır.

- Aziz Yıldırım ile konuşma olanağımız pratikte olmuyor maalesef. Bu açıklamanın neyini düzelteyim? Böyle bir endişeden bahsediyorum. UEFA yeni kurallar koyuyor. O gün “Ufak bir ceza verin bu olay kapatılsın” dedim. “Bir defa da rüzgarı estirin ateş sönsün” demiştim.

- Fenerbahçe Kulübü neden iki sene Demokles’in Kılıcı ile yürüsün. O gün 10 puan ceza verilse benim açımdan olay kapanırdı. Fenerbahçe’nin başka bir ceza alması bize yaramaz. Ne maddi, ne manevi anlamda yaramaz. O dönemki ilk açıklamam da aynen bu yöndeydi.

"UEFA İŞİN ÜZERİNE CİDDİYETLE GİDİYOR"

Bu işi büyütmeyelim. Bunu rekabet duyguları ile bağdaştırmayın” dedim. Bir hafta sonra Aziz Yıldırım içeriden bir açıklama yaptı. “En büyük sahtekar Galatasaraydır” dedi. Yanıt vermek zorunda kaldık. İş o zaman patladı.
-Ben bu açıklamayı UEFA’nın 3-4 gün önce çıkarttığı yeni kararlar üzerine yaptım. UEFA’nın bu olaylar üzerine ne kadar ciddiyetle gittiğini gördükten sonra o sözleri sarfettim. Ceza yargılamasından bahsetmedim. Haberim de yok.
<< Önceki Haber Galatasaray'da Ünal Aysal o sözlerine açıklık getirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER