Galatasaray'da geri sayım başladı

Yabancı kontenjanı yüzünden transfer yapamayan Galatasaray, hazırlık maçlarındaki performansları sonrası bazı oyuncularla kesin olarak yollarını ayıracak.

Galatasaray'da geri sayım başladı

Sarı kırmızılılarda ilk olarak kamp kadrosuna alınmayan Culio'ya teklif gelmezse kısa sürede sözleşmesi feshedilecek. Elmander'e gelen teklifler ise değerlendirilip İsveçli oyuncu ile kulübe maddi yük getirmeden yolların ayrılmasına çalışılacak. Sarı kırmızılı ekiple çıktığı 2 hazırlık maçında da kırmızı kart gören ve oldukça vasat bir performans sergileyen Dany'de kiralanabilir. Kiralık olarak forma giydiği Kayserispor'dan dönen ve kamp döneminin adeta yıldızlarından biri olan Ceyhun Gülselam, hem orta saha hem de defansın ortasında alternatif olarak kullanılacak.

Chedjou'nun da kadroya dahil edilmesinin ardından ilk 11'e girme şansı neredeyse imkansız olan Dany'ye teklif gelirse Terim'in raporu doğrultusunda kiralık olarak gönderilmesi için kolaylık sağlanacak. Böylelikle 3 oyuncuyu kadrodan eritme şansını yakalayacak lan Galatasaray, defansın soluna takviye yapabilecek. Terim'in kesin kararını Londra'da düzenlenecek olan Emirates Cup hazırlık maçlarından sonra vermesi bekleniyor.
<< Önceki Haber Galatasaray'da geri sayım başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER