Galatasaray'da yıldız isimle yollar ayrıldı

Galatasaray Basketbol Takımı'nın yıldızı Carlos Arroyo takımdan ayrıldığını açıkladı

Galatasaray'da yıldız isimle yollar ayrıldı

Galatasaray Kulübü'nün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm, Porto Rikolu yıldız oyuncu Carlos Arroyo'yla, mali konulardaki sıkıntılar nedeniyle sorun yaşandığını açıkladı.

Ural Aküzüm, sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Arroyo'yla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunurken, şu ifadeleri kullandı:  "Kamuoyunun da bildiği gibi, tüm sporcularımıza ödemelerimizi belli bir takvim içinde yapıyoruz. Biraz gecikmeli olmakla beraber yükümlülüklerimizi eksiksiz olarak yerine getiriyoruz. Tüm takım ve sporcular, içinden geçtiğimiz sürecin getirdiği bu koşullara riayet edip,  sahada mücadele ederken, Arroyo'nun da aynı hassasiyeti göstermesini beklerdik."

 Sarı-kırmızılı takımda başarılı bir performans ortaya kolan Arroyo'nun bugüne kadar toplam 4,5 milyon dolar tutarında ücret aldığını aktaran Aküzüm, "Yöneticiler, antrenörler, oyuncular dahil, hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Kulüp içinde herhangi bir isme ayrımcılık yapmamız da söz konusu olamaz. Bütün sporcularımız bizim için çok değerlidir. Ender, Sinan, Kerem ne kadar değerli ise Carlos da o kadar değerlidir. Ayrımcılık yapamayız" değerlendirmesinde bulundu.
<< Önceki Haber Galatasaray'da yıldız isimle yollar ayrıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER