Galatasaray'dan büyük atak geliyor

Galatasaray ile eski futbolcusu Arda Turan hakkındaki transfer dedikoduları artık resmiyete dökülecek.

Galatasaray'dan büyük atak geliyor

Londra'da düzenlenen Emirates Cup'tan bir gün önce Galatasaraylılar'ın düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katılan Başkan Ünal Aysal'ın, yeni haftanın ilk gününde yani bugün İspanya'ya gitmesi bekleniyor.

Aysal, danışmanı Bülent Tulun ile birlikte Madrid'e giderek Arda Turan için pazarlık masasına oturacak. Arda'yı 12 milyon euro'ya satan Galatasaray, yıldız oyuncuyu pek de satmayı düşünmeyen ancak ciddi bir nakit sıkıntı yaşayan Atletico Madrid'i 15 milyon euro'luk bir teklif yaparak etkilemeye çalışacak. 

ARDA GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Daha önce takımından ayrılmak istemediğini söyleyen Arda'nın da Galatasaray'a dönme konusunda ikna olduğu ve Fatih Terimile yaptığı son görüşmede sarı-kırmızılı takıma dönme konusundaki kararının olumlu olduğunu belirttiği öğrenildi.

BURAK TAKASINA SICAK BAKILMIYOR

Arda Turan için yapılacak teklifin yanı sıra Terim'in gönderilmesini istediği Albert Riera'nın adının da takasta geçtiği belirtiliyor. Ayrıca Atletico Madrid'in Burak Yılmaz'ı istemesine rağmen Fatih Terim'in golcüsünü göndermeye karşı olduğu ve bu takasa sıcak bakmadığı gelen haberler arasında...
<< Önceki Haber Galatasaray'dan büyük atak geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER