Galatasaray'ın parası daha bitmedi...

Wesley Sneijder'ı kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Galatasaray'ın parası daha bitmedi...

Stoper arayışlarına yönelen Sarı-Kırmızılılar'da 3 isim ön plana çıkıyor; Alex, Kolo Toure, Chedjou...

Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, Paris Saint Germain'li Alex, Manchester City'de forma giyen Kolo Toure ve Lille'de oynayan Chedjou ile ilgileniyor.

NTV Spor'un haberine göre ; Sarı-Kırmızılılar devre arası transfer dönemi sona erene kadar, bu üç futbolcudan birini renklerine bağlayacak.
CHEDJOU RAFA KALKTI

Galatasaray yönetimi adına transfer görüşmelerini sürdüren Bülent Tulun, öncelikle Lille kulübüyle Chedjou için görüştü. Ancak Kamerunlu oyuncunun maliyetinin 12-13 milyon Euro'yu bulması üzerine, Sarı-Kırmızılılar bu transferi şimdilik askıya aldı.

Paris Saint Germain'li Alex için de girişimlerini sürdüren Galatasaray'da, Kolo Toure ismi de ön plana çıkıyor.. Hem Chedjou hem de Alex kendi takımlarıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti. Bu yüzden Galatasaray iki futbolcudan birini transfer ederse Schalke maçlarında oynatamayacak.

YA ALEX YA KOLO TOURE!

City'de forma giyen Kolo Toure ise Devler Ligi'nde bu sezon hiç forma giymedi. Önümüzdeki haftaya kadar stoper transferini çözmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın maliyetleri 8 milyon Euro'yu bulan Alex ile Kolo Toure'den birini renklerine katması bekleniyor.
<< Önceki Haber Galatasaray'ın parası daha bitmedi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER