Gençler'den Trabzonspor'a büyük darbe

Süper Lig'in 11. Haftasında Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 mağlup oldu.

Gençler'den Trabzonspor'a büyük darbe

UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Trabzonspor, ligde aradığını bulamıyor. Şampiyonluk yolunda rakiplerinin gerisinde kalan bordo - mavililer 2 - 0 öne geçtikleri mücadelede Gençlerbirliği'ne 3 - 2 mağlup oldu.





Mehmet Özdilek Döneminde Gençlerbirliği 3 Lig Maçını da Kazandı ( İlk 8 Haftada 4 Puan Alan Takım, Son 3 Haftada 9 Puan Topladı

Mehmet Özdilek yönetiminde Gençlerbirliği oynadığı 3 maçı da kazandı. İlk 8 haftada sadece 4 puan alabilen Gençlerbirliği Mehmet Özdilek döneminde 3 maçta 9 puan aldı ve 12.sıraya kadar yükseldi. Bogdan Stancu, Mehmet Özdilek yönetiminde oynanan 3 maçta 4 gol kaydetti. Stancu toplamda kaydettiği 5 golle takımının bu sezon en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor. 

Trabzonspor Süper Lig’de 47 Hafta Aradan Sonra Penaltı Vuruşu Kazandı
Trabzonspor bu hafta Gençlerbirliği karşısında 3-2 kaybederken 2.golü penaltıdan kaydetti. Trabzonspor böylece 47 hafta aradan sonra penaltı vuruşu kazandı.  En son 2011-12 sezonu Süper Final 3.hafta maçında Galatasaray karşısında Colman ile penaltıdan gol atan Trabzonspor daha sonra oynadığı 47 lig maçında penaltı kullanmamıştı. Böylece Süper Lig’de bu sezon sadece Gençlerbirliği penaltı kazanamadı. Gençlerbirliği en son 2012-13 sezonu 12.haftasında (33 hafta önce) Sivasspor karşısında penaltı vuruşu kullanmıştı. 

Trabzonspor Bu Sezon Süper Lig’de Deplasmanda Oynadığı Maçlarda 14 Puan Kaybetti

Trabzonspor bu sezon deplasmanda oynadığı lig maçlarında galibiyet almakta zorlandı. Sadece Kayserispor deplasmanında 1-0 kazanan Trabzonspor takımı Beşiktaş karşısında 2-0, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği karşısında 3-2, Akhisar Belediyespor karşısında 3-0 kaybetti. Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor böylece bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda 14 puan yitirdi.  

Trabzonspor 5 Sezon Aradan Sonra Gençlerbirliği Deplasmanında Mağlup Oldu

Trabzonspor son 5 sezonda Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığı maçlarda mağlubiyet alamamıştı. Bu sezon ise rakibine 3-2 kaybeden Trabzonspor böylece 5 sezon aradan sonra Ankara’da rakibine yenilmiş oldu. Trabzonspor en son 2007-08 sezonunda Ankara’da 2-1 kaybetmişti. İki takım lig tarihi boyunca toplamda 59 kez karşılaştı. Oynanan 59 maçta 34 kez Trabzonspor, 11 kez Gençlerbirliği kazandı 14 maç berabere bitti. Trabzonspor 116 gol attı, Gençlerbirliği 57 gol kaydetti.

Trabzonspor Bu Sezonda Süper Lig’de İlk Kez Öne Geçtiği Maçı Kazanamadı

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 11 maçta 6 kez maçın ilk golünü atıp 1-0 öne geçti. Trabzonspor bu 6 maçta ilk kez galibiyet alamadı. Trabzonspor bu sezon Karabükspor ve Kayserispor’u 1-0, Torku Konyaspor’u 2-0, Ç.Rizespor’u 2-1, Elazığspor’u 4-0 yendi. Trabzonspor bu hafta ise 2-0 öne geçtiği Gençlerbirliği maçını 3-2 kaybetti. Trabzonspor ilk golü yediği 3 maçı da kaybederken 2 kez 0-0 beraberlik aldı. Trabzonspor ilk golü attığı maçlarda dışında kazanamadı.








<< Önceki Haber Gençler'den Trabzonspor'a büyük darbe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER