Gökhan Gönül gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Gökhan Gönül, Soma'da gözlaşlarına hakim olamadı. Başarılı oyuncu, yaşamını yitirenler için duygularını açıklarken, konuşması yarım kaldı.

Gökhan Gönül gözyaşlarını tutamadı

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları;

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Gökhan Gönül, "Buraya gelerek acılarını ne kadar dirdirdik, bilemiyorum; ama gerçekten çok zor. Ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor. Buna şahit oldum. Çok zor bir durumdalar. Kolay değil. Aile bireylerini kaybettiler. Biz de acılarını paylaşıp, acılarını dindirmeye çalıştık" dedi. Fenerbahçeli oyuncu sözlerini bitirirken, "Ben daha devam edemiyorum" dedi. Başarılı oyuncu bu sözlerin ardından ağlamaya başladı.

A MİLLİ TAKIM SOMA'DA

TFF Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı, taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere Soma'da...

Türkiye Milli Futbol Takımı, 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma'ya gelerek madencilerin ve halkın acısını paylaştı. Şehit madencilerin mezarlarına kırmızı beyaz karanfil bırakan bazı futbolcuların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbolcuları taşıyan özel uçak Akhisar Askeri Havaalanı'na indi. Heyet buradan özel otobüsle Soma'ya hareket etti. Milli Takım'ın şehit madencilerin mezarının bulunduğu Soma'daki Maden Şehitliği'ne gelişinde izdiham yaşandı. Kalabalık olan mezarlıkta futbolcular polisin yoğun güvenlik önlemleri arasında mezarların bulunduğu alana ulaşabildi. Madencilerin mezarı başına gelen futbolcular ve Milli Takımın hocası Fatih Terim mezarlara kırmızı beyaz karanfiller bıraktı. Mezarlıktaki bir hoca da ziyarete gelenlere topluca dua ettirdi.

Bu sırada bazı milli futbolcuların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 10 dakika kadar Maden Şehitliği'nde kalan Milli Takım camiye hareket ederken Fatih Terim, "Acımız çok büyük. Ulusumun acısı bizim de acımızdır. Bu bir milli bir acıdır" dedi.
<< Önceki Haber Gökhan Gönül gözyaşlarını tutamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER