Her Galatasaraylının gönlünde yatan transfer

Galatasaray Nani'nin menajeriyle pazarlığa oturuyor. Görüşme olumlu olursa iki gün içinde transfer açıklanacak.

Her Galatasaraylının gönlünde yatan transfer

Geçen yaz Hamit, Burak, Amrabat, ara transferde Sneijder ile Drogba... Bir gerçek var ki Ünal Aysal başkanlığında, Fatih Terim komutasındaki Galatasaray iki sezondur hem ligde hem transferde şampiyon.  
 
Bu gelenek 2013-14 transfer döneminde de bozulmayacağa benziyor çünkü kulisler "Nani ve Galatasaray" haberleri ile çalkalanıyor. Yaşanan gelişmeler, Portekizli yıldızı her geçen gün sarı-kırmızılılara yaklaştırıyor. Nasıl mı...

JUVENTUS PORTEKİZLİ'Yİ İSTEDİ AMA

AMK'nın haberine göre; Bir yıl anlaşması kalmasına rağmen Manchester United ile sözleşmesini uzatmayan Luis Nani, geride kalan sezonda yedek kulübesinden çıkamadı, yeni hocası David Moyes de kendisine burun kıvırınca gemileri yaktı. Menajeri Jorge Mendes'e "Bana takım bul" diyen Nani'nin peşine düşen ilk kulüp Juventus oldu. Ama İtalyanlar, sezon başına 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme isteyen Portekizli yıldızın maliyetini çok buldu.

Ardından devreye Monaco girdi. Menajerliğini yaptığı Falcao'nun Fransız kulübüne gitmesini sağlayan Mendes, Nani'ye de fikrini sordu ama 27 yaşındaki oyuncunun cevabı olumsuzdu. "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" diyerek rest çeken Nani için artık tek yol Galatasaray.

PERŞEMBE JORGE MENDES GELİYOR

İstanbul'a çağrılan Jorge Mendes, perşembe günü Ünal Aysal ile bir araya gelecek ve Nani'nin isteklerini iletecek. Sneijder ve Drogba'ya yıllık 5 milyon eurodan fazla ödeyen sarıkırmızılılar, Nani'ye de aynı parayı ödemeye hazır. Taraflar anlaşmaya varırsa, iş Manchester United'ı ikna etmeye kalacak. Nani "Evet" derse, İngiliz devinin zorluk çıkarmaması bekleniyor.
<< Önceki Haber Her Galatasaraylının gönlünde yatan transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER