Hıncal Uluç'tan Meireles yorumu

'2012'nin son günlerine Tahkim Kurulu'nun Meireles'in 11 maçlık cezasının, 4'e indirmesi damga vurdu. Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?' sorusu ile muhattap olan Sabah yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, olayda adı geçen her kesimi yerden yere vurdu...

Hıncal Uluç'tan Meireles yorumu

ENGİN BAYTAR'I YAZAN MEDYA NEREDE?

Engin Baytar'a verilen cezadan dolayı medyanın kutlama yaptığını öne süren, Hıncal Uluç, Meireles'in cezasının indirilmesine de aynı medyanın kutlama yaptığını iddia ederek basın camiasını eleştiri yağmuruna tuttu.

BEŞİKTAŞ'I BATIRAN DEMİRÖREN'İN ESERİDİR BU

Tahkim'in gerekçelerini kahkalar atarak okuduğunu belirten Uluç, "Aziz Yıldırım'ın Federasyon binasını bastıktan sonra böyle bir kararın çıkacağını bilmeyen yoktu, saçma sapan gerekçelerle bu kepazeliği kapatmaya çalışıyorlar. Buna sebebiyet verenler, Beşiktaş'ı batıran Yıldırım Demirören'i atayanlardan başkaları değildir" dedi.

LİG TV'YE SERT ELEŞTİRİLER

Cezanın indirilmesinin gerekçesi olarak Lig TV görentüleri gösteriliyor. Bu gösteriler belge değil. Gerçek belge hakemin yazdığı rapordur. Hakem raporunda tükürdü diyor. Gözlemci de bunu onaylıyor. Bu raporlara inanılmıyorsa, o zaman Tahkim yalan rapor yazan hakem hakkında yasal işlem başlatmalı. Evrakta sahtecilik suçu işlenmiş burada.

TAHKİM HAKEMLERİN YÜZÜNE TÜKÜRMÜŞTÜR

Tahkim'in, Meireles'in cezasını 4 maça indirmesi Türk hakemliğine vurulmuş darbedir. Meireles değil hakemlerin yüzüne tüküren Tahkim'dir. Bu tükürüğün ve bu tokadın izi artık Türk futbolundan silinemez. Ligin ikinci yarısında her şeyin Fenerbahçeiçin olacağı açık. Buna karşı çıkacak bir hakem müessesesi kalmadı ortada... Zekeriya Alp hâlâ susup oturuyor MHK'nın başında! Artık kimse Fenerbahçe'nin aleyhine rapor yazamaz. 
<< Önceki Haber Hıncal Uluç'tan Meireles yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER