Hıncal Uluç'tan şaşırtıcı Mancini yorumu

Galatasaray'ın Kayserispor maçıyla ilgili Hıncal Uluç çok konuşulacak değerlendirmede bulundu.

Hıncal Uluç'tan şaşırtıcı Mancini yorumu

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın yıldız ismi Didier Drogba ve İtalyan teknik direktör Roberto Mancini hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

Uluç, sarı-kırmızılı takımın Kayserispor maçının ardından Fotomaç Gazetesi'ndeki köşesinde Mancini ve Drogba'yı eleştirdi. Hıcal Uluç'un "Drogba işaret yapmadığı sürece Mancini onu oyundan alamaz" sözleri ise dikkat çekti.

Roberto Mancini, Kayserispor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Didier Drogba'nın saha ortasında motivasyon konuşması yapmasının gayet normal olduğunu ve kendisinin de futbolcuyken bu tarz davranışlarda bulunarak takıma liderlik yaptığını dile getirmişti.
İşte Hıncal Uluç'un yaptığı değerlendirmeden bir bölüm...

MANCINI, DROGBA'YI OYUNDAN ALAMAZ

Beckenbauer haklı; Drogba şov yapmayı seviyor. Ancak ezik bir hoca bu şovlara razı olabilir. Drogba işaret yapmadığı sürece Mancini onu oyundan alamaz. Büyük futbolcu ama bir metre gerisine ya da ilerisine atılan topa atak yapmıyor

Drogba oyundan alınmalıydı. Adam yorgun, bitkin... Drogba maçın başından beri yorgun... 60. dakikadan sonra falan değil. Bizim tabelacı medyamızın gözünün önünde, Kayseri'nin attığı kornerde Drogba'nın kafayla çıkardığı bir top var. Drogba duran topa yürüyerek geliyor da ondan ordaydı.

Drogba'yı, Kayserispor'un bir kontratağında geriye koşarken gören var mı ya da Galatasaray'ın ileriye açılmış bir topunda Drogba'yı ileriye koşarken gören var mı?

Topu tam Drogba'nın ayağına vereceksin.

Adam birebirde olağanüstü, hem fiziğini iyi kullanıyor hem vücudunu taktik olarak topla rakip arasına koymayı iyi biliyor hem de ayak bilekleri harika...

Yani büyük futbolcu...

Ama bir metre önüne ya da bir metre arkasına attığında topa atak yapmıyor. 'Yapıyor' diyen göstersin bana... 60'dan sonra da yüzünden belli, 'Ben çöktüm' diye bağırıyor.

O Drogba'yı da almadı.
<< Önceki Haber Hıncal Uluç'tan şaşırtıcı Mancini yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER