İnönü Stadı'nda saldırı!

Beşiktaş'ın kendi sahasında Orduspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde tribünlerde büyük gerginlikler yaşandı

İnönü Stadı'nda saldırı!

Taratfarlar maçların sonuna doğru Samet Aybaba istifa tezahüratları yaparken protokol tribününden koruma oldukları iddia edilen 4 kişilik bir grup protokol tribününden inerek taraftarlara saldırdı. Demir çubukla taraftarlara saldıran kişiler daha sonra aynı şekilde protokol tribününe çıkarak olay yerinden uzaklaştı.

Taraftarlar, bu olayı uzun süre protesto etti.

'LANET OLSUN'

Öte yandan Beşiktaş yöneticisi Mesut Urgancılar, olaylara ilişkin  "Bunu yapanlara lanet olsun..Bu tür şiddet olayları nedeniyle futboldan nefret ettim. Bu akşam burada bulunduğum için utanıyorum..Kulüp olarak emniyetle işbirliği yapıp,suçluları bulacağız." açıklamasını yaptı.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, yaşanan olayların sorumlularının bulunacağı ve olayın takipçisi olunacağının altı çizildi.

İşte siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama:

"Bugün BJK İnönü Stadı'nda Orduspor ile oynanan karşılaşmanın ardından numaralı tribünde çıkan üzücü olayı şiddetle kınıyoruz.
 
Beşiktaşımız’ın en önemli değeri olan taraftarlarımızın şiddete maruz kalmış olduğu bu münferit olayın kabul edilmesi mümkün değildir. Geçmişte bu tarz olayların üzerini örten zihniyetin tam karşısında olan bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzun altını bir kez daha önemle çizmek isteriz.
 
Bu müeesir olayın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması amacıyla kulüp olarak emniyet yetkilileri ve adli mercilerle sonuna kadar işbirliği içinde bulunacağımızdan ve bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.
 
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız"

<< Önceki Haber İnönü Stadı'nda saldırı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER