İspanyolların Drogba korkusu

İspanyol Basını ilginç haberlere imza attı.

İspanyolların Drogba korkusu

35'lik golcünün İspanya'da 4 farklı takıma karşı 5 gol attığını hatırlatan Marca gazetesi, "Drogba döndü ve hâlâ büyük bir tehlike. Daha önce güldürdüğü Mourinho'yu bu kez üzebilir" yorumunu yaptı.

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden olan ve Real Madrid’e yakınlığıyla bilinen Marca, Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Didier Drogba’yı mercek altına aldı. 35 yaşındaki futbolcunun daha önce İspanya’da 4 farklı takıma karşı sahne alıp, 5 gol attığını hatırlatan gazete, “Drogba geri döndü ve hâlâ büyük bir tehlike. Galatasaray’a ilk geldiğinde, hocası Fatih Terim 1 aydan önce en iyi performansı veremeyeceğini söylemişti. Türk hoca, Drogba’nın düşüş yaşama ihtimalinden çekiniyordu, ancak artık ‘Mavi Fil’in Şampiyonlar Ligi’nde oynama vakti gelmiş gibi görünüyor. İspanya’daki maçlarda çok iyi bir gol atma oranına sahip olan Drogba, dört farklı takıma karşı beş gol atmayı başardı. Daha önce yüzünü güldürdüğü Mourinho’yu bu kez üzebilir” yorumuna yer verdi. Bu golleri de hatırlatan gazetedeki haberde şu bilgiler yer aldı:

İlk selamı Marsilya’da yolladı

“2006/07 sezonunda Barcelona’ya karşı attığı golle Mourinho’nun dizleri üzerinde kayarak gerçekleştirdiği efsane gol sevincine ön ayak olan Drogba, 2007/08 sezonunda da Valencia’yı 2-1 mağlup eden Chelsea’nin galibiyeti almasını sağlayan isim oldu. İki sezon sonra bu sefer Atletico Madrid’e karşı ağları sarsan tecrübeli golcü, bu karşılaşmalardan çok önce, henüz 23 yaşında Marsilya formasıyla da 4-2 kaybettikleri Real Madrid karşılaşmasında 2 gol atarak İspanyol taraftarlara ilk selamını göndermişti.”
<< Önceki Haber İspanyolların Drogba korkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER