İstanbul'a gelen Brezilyalı yıldız Neymar'dan flaş açıklamalar

Neymar, Alanya Oba Stadı'nda yapılan International Royal Cup'un tanıtım toplantısı için İstanbul'a geldi.

İstanbul'a gelen Brezilyalı yıldız Neymar'dan flaş açıklamalar

16-18 Ocak 2014 tarihlerinde Alanya Oba Stadı'nda yapılan International Royal Cup'un tanıtım toplantısı için İstanbul'a gelen yıldız oyuncu, Neymar Enstitüsü'nün bir rüya olduğunu ve bunu gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Bu benim ve ailemin bir rüyasıydı. Bu rüya gerçek oldu. Allah'a şükür ediyorum. Benim doğduğum yerde büyük bir enstitü var. Her yaş grubundan çocuklar spor yapıyor. Brezilya'nın fakir kısmını biraz daha gidermeye çalışıyoruz." dedi.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'I KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BİLİYORUM

Basın mensuplarının turnuvada Beşiktaş ve Galatasaray'ın oynadığının belirtilerek bu takımlar hakkında ne biliyorsunuz? sorusuna yıldız oyuncu, "Her iki takımı da küçüklüğümden beri biliyorum. Türkiye'de oynamış arkadaşlarım var. Beşiktaş ve Galatasaray iyi oyunculara sahip. İyi başarılar elde edebilecek takımlar." diye konuştu.

ALTIN TOP ÖDÜLÜNÜ MESSİ KAZANSIN

Öte yandan FIFA tarafından düzenlenen 2014 Altın Top Ödülü yarışmasında Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Manuel Neuer'in hangisinin kazanmasını istediği sorusuna ise Brezilyalı oyuncu, "Tabiki üç oyuncu da kazanmayı hak ediyor. Ben Messi'nin kazanmasını istiyorum. Ronaldo çok iyi bir sezon geçirdi." dedi.

Dünya Kupası'nda Brezilya'nın yaşamış olduğu hayal kırıkları hakkında ise Neymar, şunları kaydetti: "Brezilya her zaman en iyi takımları arasındadır. Dünya Kupası'nda alınan sonuçların nasıl olduğunu açıklayamıyoruz. Genç ve savaşçı bir ekibiz. Yeniden dönüyoruz."

ARDA TURAN, TARİH YAZMAYA BAŞLADI

Atletico Madrid forması giyen milli oyuncumuz Arda Turan'ın performansı hakkında ise Brezilyalı oyuncu, "Dünkü maçta söyledim.Arda çok iyi potansiyele sahip. Ben ona hayranlığımı dile getiriyorum. Kendi tarihini yazmaya başladı ve devam edecektir." diye konuştu.

Neymar, Türkiye ile oynanan hazırlık maçında Türk taraftarlarının tribünlerde kendilerini alkışlamasını ise Neymar, "Başka ülkede oynuyorsun, bütün tribünler seni alkışlıyor. Türk halkına teşekkür ediyorum. Burada olmaktan mutluyum."

Yıldız oyuncu, hayalinin ise kazanabileceği her başarıyı kazanmak olduğunu vurgulayarak, "Hayalim Copa America, Dünya Kupası ve Olimpiyat Kupası'nı kazanmaktır." diye cevap verdi.

Yıldız oyuncu, basın mensuplarının Barcelona takımı hakkındaki sorularına ise cevap vermedi.

SAKAT OLDUĞU İÇİN SEKEREK BASIN TOPLANTISINA GELDİ

Öte yandan Neymar'ın dün oynanan ve 3-1 kazadıkları Barcelona-Atletico Madrid maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle sekerek yürüdüğü görüldü.

CİHAN
<< Önceki Haber İstanbul'a gelen Brezilyalı yıldız Neymar'dan flaş... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER