Kadıköy'de tur hazırlığı var

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Kadıköy’de 242 gündür maç kaybetmiyor.

Kadıköy'de tur hazırlığı var

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nde tarihinde ilk kez yarı final oynadığı 2012-2013 sezonunda iç sahada sadece 1 kez yenildi. F.Bahçe, geçen sezon evinde oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti.  UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda geçen sezon grup maçlarının bitimine 1 maç kala liderliği garantileyen sarı-lacivertliler, 6 Aralık 2012 tarihinde Borussia Mönchengladbach’a 3-0 yenilerek, Avrupa arenasında iç sahadaki son mağlubiyetini aldı.

NASIL TUR ATLARIZ

Deplasmandan 1-1’lik sonuçla dönen Fenerbahçe’ye tur için rövanşta her türlü galibiyet ve golsüz beraberlik yetecek. 1-1’lik skor maçı uzatmaya götürecek. Bunun dışındaki gollü beraberlikler Salzburg’u üst tura çıkaracak. Fenerbahçe yenilgi halinde de Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek.

Ön elemede takılmıyor

Sarı-lacivertliler tarihinde bugüne dek çıktığı 17 ön eleme mücadelesinde 12 kez turu geçmeyi başardı, sadece 5 eşleşmede elendi. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için 11 kez ön eleme oynayan Fenerbahçe, 7 kez tur geçti, 4 elemede tur atlayamadı. Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi için mücadele ettiği 6 ön eleme turunda ise sadece bir kez kupa dışında kaldı.

Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Yobo, Kadlec, Kuyt, Mehmet Topal, Baroni, Alper, Webo (Caner), Sow

Salzburg: Gulacsi, Schwegler, Ramalho, Hinteregger, Ulmer, Ilsanker, Meilinger, Kampl, Mane, Soriano, Alan


Hakem: Pawel Gil (Polonya)

Saat: 21.45

Yayın: SmartSpor
<< Önceki Haber Kadıköy'de tur hazırlığı var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER