Kayserispor, Pazarspor'u 2-1 mağlup etti

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur maçında Kayserispor, Pazarspor'u ağırladı.

Kayserispor, Pazarspor'u 2-1 mağlup etti

Kayserispor geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanarak turu geçen taraf oldu. Maç sonrası bir değerlendirme yapan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kupa maçlarının her zaman zor olduğunu kaydetti.  Bu tür maçlara hazırlanmak ve oyuna girmenin zor olduğunu dile getiren Prosinecki, "Maça iyi başlayamadık ve rakibe alan verdik. Maçın ilk yarısında yapmamamız gereken ne varsa yaptık maalesef. İkinci yarı golü yedikten sonra rakip kalede turu geçme adına çeşitli varyasyon ve ataklarla golü bulduk. İkinci golle rakibimizi saf dışı bıraktık. Bizden daha düşük kategoride oynayan rakibi daha ciddiye almamız gerek. İkinci yarı turu geçme adına güzel şeyler ortaya koyduk" dedi

Kayserispor futbolcusu Cüneyt Köz de "Bu tür maçlar zor olur. Yüzde 100 konsatre olmadığınızda zorlanırsınız. Biz bunu yaşadık. Golü yiyinceye kadar iyi oynamadık" dedi. 

Cem Sultan da, ilk yarıda kontrolsüz bir oyun olduğunu ve bunun sebebini de daha önce oynayan oyunculardan kurulu bir takım olarak sahaya çıkmamalarını gösterdi. 

PAZARSPOR ÜZGÜN

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Süper lig ekibiyle oynadıklarını ve ilk 15 dakika bunu hissettirmemeye çalıştıklarını kaydetti. Rakibin oyuncu değişikliğiyle farkını gösterdiğini belirten Tonyalı, "Rakibin gücü belli. Ustalar oyuna girdikten sonra oyunun kaderi değişti. Son 15 dakikada ağırlığını ortaya koyarak maçı çevirmesini bildiler. Oyuncularımın performansından son derece memnunum. İlerisi için umut verdiler. Kayserispor'u tebrik ediyorum" dedi.

CİHAN

<< Önceki Haber Kayserispor, Pazarspor'u 2-1 mağlup etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER