Kupa defterini kapattı

2014 Dünya Kupası çeyrek finalinde Kolombiya ile karşı karşıya gelen Brezilya'da sakatlanan Neymar kupa defterini kapattı.

Kupa defterini kapattı

Çeyrek finalde Kolombiya ile karşı karşıya gelen Brezilya'da Neymar şoku yaşanıyor. Karşılaşmanın 85. dakikasında Kolombiyalı Zuniga'nın sert müdahalesi sonrası yerde kalan başarılı oyuncu gözyaşları içinde sahayı sedye ile terketmişti.

Yaşadığı sakatlığın ardından soluğu hastanede alan ve bir dizi testlerden geçen Neymar'ın omuriliğinde kırık tespit edildi. Brezilya Federasyonu, internet sitesinden "Neymar, Dünya Kupası dışında" başlığıyla yaptığı açıklamada, yetenekli futbolcunun aldığı darbe sonucu üçüncü vertebra(omur) kemiğinde enine kırık meydana geldiği, dolayısıyla kupanın kalan maçlarında görev yapamayacağı bilgisini verdi.

Brezilya Milli Takımı sağlık ekibinin raporunun da yer aldığı açıklamada, Neymar’ın iyileşmesinin en az 4 haftayı bulacağı yönünde bilgiler yer aldı.

Karşılaşmada sarı kart gören kaptan Thiago Silva kart cezalısı durumuna düştü. Brezilya, yarı finalde Almanya karşısında 2 kilit oyuncusundan yoksun çıkacak.
<< Önceki Haber Kupa defterini kapattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER