Kuyt Aykut Kocaman için ne dedi?

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Antalya kampında basın toplantısı düzenlendi.

Kuyt Aykut Kocaman için ne dedi?

Dirk Kuyt’ın basın toplantısından öne çıkan kısımlar şu şekildeydi:

-Avrupa’da ve kupada iyiydik ama ligde kötüydük. Bu ekibin daha güzel şeyler yapacağına eminim.

-Ligde daha iyi bir yerde olmalıydık. Karabükspor maçından sonra çok duygusal bir ortam vardı. Bu konuyla ilgili daha önce çok şey söylendi. Şunu biliyoruz ki, Hocamıza ihityacımız var. Bizimle beraber burada olduğu için mutluyuz.

-Aykut Kocaman’ın kalması kişisel olarak benim için de çok önemli. Benim Fenerbahçeye gelişimde payı büyüktür. Beni buraya gelmek için ikna etti. Bizim için zor bir dönemdi. Ama bu yaşananlar daha kuvvetli kıldı. Birbirmize daha çok yakınlaştık. Bu durum hocanın suçu değil, bizim suçumuz. Başta ben olmak üzere daha çok sorumluluk almalıyız.

-Moussa Sow ile ilk yarıda iyi oynadık. O bana, ben de ona asistler yaptık. Farklı insanlarla anlaşırken dil ve kültür önemli değildir. Ama futbolu biliyorsanız, gözünüz kapalıysa bile oynarsınız. Sow ile aramızda iyi bir ilişki oluştu ama daha iyisiniz yapabiliriz.

-Kaybettiğimiz puanları kendi hatamız nedeniyle yitirdik. Ama artık sezonun ikinci yarısına bakıyoruz.

-Raul Meireles’le maçtan sonra konuştum. Bana, “Yaptığım hatalardan dolayı ceza almalıyım. Yapmadığım şeylerden ceza almak istemiyorum” dedi. Futbolda birbirmize dürüst olmak zorundayız. Caner olayında da aynısı oldu. Hakemler hata yapabilir. Ben de sahada yapıyorum. Ama önemli olan maçtan sonra özür dilemektir.

-Kadıköy’deki son maçımızdaki hakem Bülent Yıldırım idi. Ben bir hata yaptım ve yanıma gelip “Bu yaptığın adil değil” dedi. Ben de hatalı olduğumu söyleyip özür diledim. Yıldırım’ın bana saygı duyduğunu hissedince, ben de ona aynı şeyleri hissettim. Ona büyük bir saygı duyuyorum.
<< Önceki Haber Kuyt Aykut Kocaman için ne dedi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER