Manchester United farka koştu

İngiltere Premier Ligi'nin lideri Manchester United, 2013 yılında oynadığı ilk maçta Wigan Athletic'i deplasmanda 4-0'la geçti. Karşılaşmanın yıldızları, ikişer gol kaydeden Javier Hernandez ve Robin van Persie oldu.

Manchester United farka koştu

Premier Lig’in 21. hafta maçında 49 puanla lider Manchester United, 16. sıradaki 18 puanlı Wigan Athletic’e konuk oldu.

Kırmızı Şeytanlar son sekiz maçında yedi galibiyet, bir beraberlik alırken, ev sahibi Wigan geçen hafta Aston Villa’yı deplasmanda 3-0 yenip haftalar süren 3 puan hasretine son vermişti.

İlk yarım saatinden gol sesinin çıkmadığı maçta suskunluk 35. dakikada bozuldu. Sol kanattan gelişen akında altıpasta topla buluşan Javier Hernandez, United’ı 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 8 dakika sonra ise sahneye Robin van Persie çıktı. İlk golü atan Hernandez’in pasında ceza sahasında topla buluşan Hollandalı golcü, sağ ayağıyla enfes bir vuruş çıkartıp farkı ikiye yükseltti.

İkinci yarıda farkı eritmek isteyen Wigan’da 59. dakikada Arouna Kone’nin golü ofsayt nedeniyle geçerli sayılmazken, maçı neredeyse bitiren gol 63’te geldi. Bir kez daha sahneye çıkan Javier Hernandez, ceza sahasından düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı. Maçın skorunu ise 86'da Robin van Persie belirledi: 4-0.





<< Önceki Haber Manchester United farka koştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER