Mancini çıldırdı İtalyan'ların göz bebeğini istiyor

italyan teknik adam, genç yeteneği sezon sonunda ısrarla kadrosunda görmek istiyor.

Mancini çıldırdı İtalyan'ların göz bebeğini istiyor

Sezon sonunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, yabancı kontenjanının yeniden gözden geçirilme olasılığını da fırsat bilip transfer çalışmalarına şimdiden başladı. 

Forvete yeni nesil yıldız

İtalyan medyasında yer alan habere göre Mancini'nin sezon sonunda ısrarla kadrosunda görmek istediği iddia edilen isim Manolo Gabbiadini

Sampdoria’da futbol oynanan Gabbiadini, İtalya Milli Takımı’nın geleceği olarak ifade ediliyor. Bonservisinin yarısı Sampdoria yarısı da Juventus’ta olan futbolcunun Transfermarkt değerlerine göre 9,5 milyon Euro bonservis bedeli bulunuyor. 

İtalya Milli Takımı ile Dünya Kupası’na gitmesine kesin gözüyle bakılan 21 yaşındaki forvet, Mancini’nin en çok istediği futbolcular arasında yer alıyor. İtalya futbolunun göz bebeği olan Gabbiadini, hem sürati hem de hava toplarındaki hakimiyeti ile tanınıyor. Hücum hattının merkezinde oynayabilen Manolo Gabbiadini, forvetin sağında ve solunda da rahatça görev alabiliyor.

Atalanta’dan 12 milyon Euro karşılığında geçen sezon Juventus’a transfer olan Gabbiadini, geçen yılı Bologna’da kiralık geçirdi. Attığı gollerle dikkat çeken Manolo Gabbiadini, İtalya’ya özgü olan ortak bonservis sistemi ile Sampdoria’nın yolunu tuttu. 

Ödenen 5,5 milyon Euro ile birlikte bonservis ortaklığının yarısı Sampdoria’ya geçen Gabbiadini için kalan 4 milyon Euro’da Juventus’a ait. Sarı kırmızılı takımın ilgisini doğrulayan Sampdoria yetkilileri ise futbolcunun transferi için büyük bir bütçe ayrılması gerektiğinde hemfikir.

Mancini izletiyor

Gabbiadini için Roberto Mancini'nin scout ekibiyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve İtalyan golcünün maçlarını özel olarak izlettiği aktarıldı.

 Sampdoria'nın oynadığı maçları dikkatle takip eden Galatasaray scout ekibi Mancini'ye sezon sonuna doğru kapsamlı bir rapor hazırlayacak. Mancini'nin listesindeki en güçlü adaylar arasında olan Gabbiadini devre arasında Galatasaray'ın teklifini doğrulamıştı. O günlerde yaptığı açıklamada İtalyan golcü kulübünde mutlu olduğunu ancak futbolda herşeyin olabileceğini söyleyerek transferi konusunda açık kapı bırakmıştı.

(Eurosport)
<< Önceki Haber Mancini çıldırdı İtalyan'ların göz bebeğini istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER