Mancini derbi öncesi konuştu!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, derbi mücadelesi öncesinde özel açıklamalarda bulundu.

Mancini derbi öncesi konuştu!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe ile Süper Lig'in 28. haftada oynanacak derbi mücadelesi öncesinde özel açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler...

"Bu hafta bizim için önemli çalışma fırsatımız vardı. Geçen 25 gün devamlı maç yapan ve çalışam fırsatı bulamayan bir Galatasaray vardı. Bu çalışma ortamı bizim için iyi oldu. Ekstra motivasyona gerek yok. Çok önemli bir derbi olduğunu futbolcularımız biliyor. Maça kadar her çıktığımız antrenmana konsantre olmalıyız."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ İSTEYEN BİR G.SARAY..."

"Tabii ki amacımız kazanmak. Kazanmanın tek sebebi derbi olmasından kaynaklanmıyor. Sezon sonunda kadar en iyisini yapmamız gerekiyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne gitmek isteyen bir Galatasaray var."

"ORADA OLMAYI HAK EDEN BİR LİDER..."

Eurosport'da yer alan habere göre,"Şimdi bakıldığı zaman derbi oynuyorsunuz. Orada olmayı hak eden bir lider ile oynuyorsunuz. Çok iyi oynuyorlar. Derbide kazanmak için oynayacağız. Bunun için gerekeni yapacağız"

"AVRUPA KUPALARI DERBİDEN ÖNEMLİ..."

"Derbiler mutlaka önemlidir. Derbinin önemli olmasının amacı sadece Fenerbahçe'ye karşı oynamamız değil, 3 puan kazanmamız. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için kazanmalıyız. Derbide aynı şehir takımları oynar bu nedenlerle derbiler heyecanlı geçer. Ancak çıta yüksek olmalı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa kupaları derbiden daha önemli olmalı."

<< Önceki Haber Mancini derbi öncesi konuştu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER