Mancini'den ilginç itiraf geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 2-0 öne geçince maçın 2-2'ye geleceğini düşünmediğini itiraf etti.

Mancini'den ilginç itiraf geldi

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda penaltı atışları sonucunda 8-7 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u elediği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, "Bu maçlar her zaman tehlikeli maçlardır. Ligde oynadığımız maçtan 48 saat sonra bir maça çıktık. İlk yarı iyi oynayan skora giden ve pozisyon bulan bir Galatasaray vardı. Bu pozisyonları değerlendirip maçı bitirmek gerekiyordu. Pozisyonları değerlendiremeyince böyle enteresan bir durum ortaya çıkıyor." dedi.

Karşılaşmanın 2-2 sonuçlanabileceğini düşünmediği için 90 dakika boyunca oyuncu değişikliği yapmadığını itiraf eden Mancini, "48 saat önce maça çıkmıştım. 2-0 önde olunca da maç 2-2 bitmez diye düşünmüştüm. Bu nedenle cuma günü maça çıkacağımız için yedek kulübesindeki oyuncuları koymak istemedim."  ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin "Size yönelik protestolar vardı" demesi üzerine Mancini, "Taraftar bir takım için önemli unsurdur. Bu tip şeyler normal tabi ki onlar belli bir para verip buraya geliyor. Mutlu olmadıkları zaman düşündüklerini söyleme hakkı var." diye cevap verdi.

Sakatlığı nedeniyle İstanbul'da bulunmayan Hollandalı yıldız Sneijder'in yarın İstanbul'a geleceğini ifade eden İtalyan taktisyen, Sneijder'in Juventus maçına kadar iyileşmesini beklediğini ve yüzde 60 oynayabilecek durumda olduğunu ifade etti. İtalyan teknik adam, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Muslera'nın cuma günkü Elazığspor maçında forma giyebileceğini kaydetti.

Bir gazetecinin "Devre arasında takımda ne gibi değişiklikler olacak. Büyük operasyon olabilir mi ?" sorusuna ise Mancini, "Önümüzde 6 maç var. Öncelikle bunu almamız gerekiyor. Şu anda bunları konuşmak doğru değil" cevabını verdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Mancini'den ilginç itiraf geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER