Mehmet Ali Aydınlar sonunda patladı

3 Temmuz ile başlayan şike sürecinde eleştiri oklarının hedefi olan Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçeli yöneticiler hakkında sert ifadeler kullandı.

Mehmet Ali Aydınlar sonunda patladı

AMK'nın haberine göre, yaşanan şike sürecinin haklı çıkardığı eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA Tahkim Kurulu’nun son kararının ardından beklenen açıklamayı yaptı. Uzun süredir kulübün yara almaması adına kendisine atılan iftiralara ses çıkarmadığını söyleyen Aydınlar, gelinen son noktayı değerlendirdi:

“Ben özellikle 4 isimden bahsedeceğim. Biz UEFA sürecini tamamlamışken, hiçbir şeyi kabul etmeyip, Fenerbahçe adına işi çıkmaza sürükleyen yöneticiler Nihat Özdemir, Abdullah Kiğılı, Ali Koç ve Cihan Kamer’e sesleniyorum. O zaman televizyonda da söylemiştim, ‘UEFA ceza verecek. Bunu bile bile Fenerbahçe’yi uçuruma sürükleyenlere tazminat davası açacağım’ diye.

Hem şahsımı hem de Fenerbahçe’yi yere düşüren bu 4 isim bence hemen gerekeni yapmalı. Bir yıl Avrupa’dan men olmak demek yaklaşık 45 milyon avronun kaybolması demek. Bu 3 yıl yaşandığına göre toplam 135 milyon euroyu hemen çıkarıp kulübün kasasına koysun bu 4 isim. Mahkemeyle falan uğraşıp, Fenerbahçe’yi daha da zor duruma sokmasınlar. Kulübün maddi açıdan kötü günler geçireceği bu dönemde nasıl Fenerbahçeli olduklarını ispatlasınlar.”

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Avrupa Ligi’nde adım adım ilerlerken tepki toplayacağını bile bile 32. Gün’e çıkıp açıklamalar yapmıştı. 9 Şubat 2012’deki bu konuşmada Aydınlar ne dediyse satırı satırına gerçek oldu. İşte o sözler:

‘Tünelde ışık yok’ 

“Bu tünelde ışık görmüyorum. Ucu çok karanlık. Bilerek cehennem yolunda ilerliyorlar. Bu gidiş Fenerbahçe’yi çok kötü durumlara taşıyacak. Fenerbahçe’yi süratle uçuruma götürüyorlar. Fenerbahçe yarın telafisi mümkün olmayacak büyük kayıplarla karşı karşıya kalabilir ve bu işin tüm vebali Fenerbahçe Yönetim Kurulu’ndadır.”

<< Önceki Haber Mehmet Ali Aydınlar sonunda patladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER