Messi: 'Hayatımda tek kitap okudum'

Barcelona'nın Arjantinli ünlü yıldızı Messi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Messi: 'Hayatımda tek kitap okudum'

Lionel Messi, İtalyan Corriere della Sera gazetesine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayatında sadece bir kitap okuduğunu kaydeden 26 yaşındaki futbolcu, "Diego Armando Maradona'nın biyografisi şu ana kadar okuduğum tek kitap. Okumaya daha çok vakit ayırmak istiyorum. Bunu mutlaka gerçekleştireceğim" diye konuştu. Dünyaca ünlü yıldız eşi Antonella'nın ise futbolla uzaktan yakından ilgisinin olmadığını da kaydetti. Messi, "Eşim Antonella hiç maç seyretmez. İlgilenmez. Maçtan sonra eve geldiğimde, 'İki gol attım, üç gol attım' derim. Oralı bile olmaz" ifadesini kullandı. 

10 milyon ödeyip rahatladı

Corriere della Sera'ya vergi konusunda suçu olmadığını söyleyen Lionel Messi, danışmanlarının düzenli ödemeleri yaptığını söyledi. Hakkında çıkan vergi kaçakçısı sözünün ardından sıkıntılı günler yaşayan Arjantinli yıldız, 10 milyon Euro gönüllü vergi ödeyerek rahat bir nefes aldı.

Oğlum futboldan önemli

Kasım ayında dünyaya gelen oğlu Thiago ile yakından ilgilendiğini de belirten Messi, "Ona banyo yaptırmayı televizyon seyretmeye tercih ediyorum. Hayatımda en önemli şey oğlum" yorumunda bulundu. 

<< Önceki Haber Messi: 'Hayatımda tek kitap okudum' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER