Messi'ye şok geçirten olay

Barça taraftarı takımın yıldızına ciddi tepki gösterdi.

Messi'ye şok geçirten olay

Barcelona'nın sahasında Atletico Madrid ile berabere kalarak şampiyonluğu rakibine kaptırması camiayı karıştırdı. Teknik direktör Tata Martino görevinden istifa ederken, takımın yıldızı Lionel Messi ise tepkilerden en çok nasibini alan isim oldu. Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Arjantinli yıldızın, 10 yıllık Barça serüveninde ilk kez bu kadar yüksek sesle eleştiriler aldığına dikkat çekildi.

İspanyol basınında, 26 yaşındaki futbolcunun ligin son maçında ortaya koyduğu performansın tribünleri hayalkırıklığına uğrattığı belirtilirken, hücum yönünde etkinlik gösteremeyen oyuncunun bire birlerde başarısız olmasının da seyircileri üzdüğü bildirildi.

Taraftarı en çok kahreden şeyin ise Lionel Messi'nin sahadaki vurdumduymaz tavrı olduğuna vurgu yapıldı. Bu durumun aslında yeni olmadığı, son zamanlarda göze çarpmaya başladığı, ancak dünkü maçla birlikte tavan yaptığı ifade edildi. Maç sırasında Nou Camp tribünlerinin Messi'yi zaman zaman ıslıkladığı da aktarılırken, bu işaretlerin kulüple yeni bir sözleşme imzalamanın eşiğinde olan yıldız futbolcu için iyi gelişmeler olmadığı değerlendirmesi yapıldı.

Sözleşmenin etkisi de var

Tepkilerin büyümesinde bu kontrat görüşmelerinin de payı olduğunun altı çizildi. Cuma günü kalübün açıkladığı yeni sözleşme için anlaşıldığı ve oyuncunun artık dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacağına yönelik haberlerin ardından, taraftarın bu maçta Arjantinli yıldızın durgunluğuna son vereceği beklentilerinin arttığı ancak Atletico Madrid karşısındaki Messi'de bunu tam tersi bir etki görüldüğü ifade edildi.

Maç sonunda Nou Camp tribünlerinin şampiyonluğa ulaşan rakip takım oyuncularını alkışlamalarının kendi takımlarına 'siz hak etmediniz' mesajı olduğu, Barçalı oyuncular tünele girdiğinde ise, beklentilerin uzağında kalan sezondan dolayı tepki sesleri yükseldiğine dikkat çekildi. Messi'nin attığı goller bile tartışma konusu olurken, yıldız futbolcunun bir çok golünü penaltıdan attığı yönünde eleştiriler gelmesi de dikkat çekti. Skorer
<< Önceki Haber Messi'ye şok geçirten olay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER