Real Madrid - Galatasaray maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Real Madrid ile Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu 5. maçında karşılaştı. Maçın Canlı Anlatımı ve sonucu: Real Madrid 4-1 Galatasaray...

Real Madrid - Galatasaray maçında beş gol var! Maçın Sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında temsilcimiz Galatasaray, Estadio Santiago Bernabéu Stadı'nda İspanya temsilcisi Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Real Madrid, Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti.


Galatasaray kalede Eray, savunmada; Eboue, Chedjou, Gökhan Zan, Dany orta sahada; Amrabat, Selçuk İnan, Melo, Bruma forvette ise Drogba ve Umut Bulut 11'i ile sahaya çıktı.

Real Madrid ise karşılaşmaya kalede Casillas, savunmada; Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa orta alanda; Di Maria, Illarramendi, Casemiro, Bale forvette ise Isco ve Rodriguez 11'i ile sahaya çıktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Karşılaşmanın 27. dakikasında Sergio Ramos, Umut'a yaptığı faulün ardından kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

-Real Madrid 37. dakikada Bale'in golüyle 1-0 öne geçti. Bale kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top kaleci Eray'ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

-Galatasaray 38. dakikada Umut'un attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Drogba ceza sahası içine arapasını verdi, Umut savunmanın arkasına sarkarak topla buluştu kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Real Madrid 50. dakikada Arbeloa'nın attığı gol ile 2-1 öne geçti. Di Maria sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Arbeloa altıpas önünde gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Real Madrid 63. dakikada Di Maria'nın attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. Di Maria ceza sahası içinde topla buluştu, bekletmeden kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Real Madrid 80. dakikada Isco'nun attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor.Isco ceza sahası içinde topla buluştu, rakiplerini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı ve şutunu vurarak topu ağlara gönderdi.



<< Önceki Haber Real Madrid - Galatasaray maçında beş gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER