Ronaldinho'dan Beşiktaş'ı şok edecek haber geldi

Beşiktaş'a devre arasında transferi gündemde olan Brezilyalı futbolcunun sağ baldırında 3. derecede yırtık tespit edildi.

Ronaldinho'dan Beşiktaş'ı şok edecek haber geldi

Kartal'a kötü haber... Beşiktaş'a devre arasında transferi gündemde olan Brezilyalı futbolcunun sağ baldırında 3. derecede yırtık tespit edildi. Yıldız oyuncunun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Atletico-MG Kulübü Doktoru Rodrigo Lasmar oyuncunun sakatlığının ciddi olduğunu ve beklentilerin aksine uzun bir hazırlık çalışması gerekebileceğini yıldız oyuncunun ancak gelecek yılın ilk aylarında hazır hale gelebileceğini ifade etti.

ÇEBİ MENAJERİYLE GÖRÜŞECEK

Kulüp Doktoru Lasmer futbolcunun sağ baldırındaki 3. derece olan yırtığın tedavisine başladıklarını hatırlatarak, "Önümüzdeki 10 gün içinde çalışmalara başlar ama görünüşüne aldanmayalım. Sağlık heyeti eşliğinde uzun süreli bir antrenman dönemi Ronaldinho'yu bekliyor" dedi. Brezilyalı futbolcudan gelen haber Beşiktaş'ta soğuk duş etkisi yaptı. Bu oyuncunun transferiyle bizzat ilgilenen 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Ronaldinho'nun menajeri ile yeni bir görüşme yaparak yıldız oyuncu hakkında daha kapsamlı bir bilgi edineceği belirlendi. Beşiktaş gelen cevaba göre bu transferi masaya yatıracak.

ALTERNATİFLERİ MASAYA YATACAK

Devre arasında Ronaldinho'yu transfer etmek isteyen Siyah- Beyazlı yönetim Brezilyalı yıldızın sakatlanmasıyla şok oldu. Yönetimin bu gelişmenin ardından yeni alternatifler üzerinde durduğu gelen bilgiler arasında.

BREZİLYA BASINI MANŞETE TAŞIDI

Brezilya basını Ronaldinho'nun sakatlığını manşete taşıdı. Gazeteler star oyuncuyu almak isteyen kulüplerin isteğini ertelemek zorunda kalacağını yazdı.

KALACAK MI?

Brezilya basını Ronaldinho'nun büyük olasılıkla kulübünde kalacağını duyurdu.
<< Önceki Haber Ronaldinho'dan Beşiktaş'ı şok edecek haber geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER