Ronaldo çok sevindirdi!

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo'dan kesinleşen bir haber geldi. Buna en çok Türkiye sevindi.

Ronaldo çok sevindirdi!

Cristiano Ronaldo, A haberleri'>UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid ile Galatasaray arasında yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın 27 Kasım Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Real Madrid'de, geçen hafta Almeria ile yapılan lig maçında sakatlanan Ronaldo bugün sağlık kontrolünden geçti. Kulüpten yapılan açıklamada, Ronaldo'nun sol bacağında sakatlık bulunduğu belirtildi ancak tedavi süresiyle ilgili bilgi verilmedi.

Takımının bugünkü antrenmanında yer almayan Ronaldo, sakatlıkları bulunan Khedira, Coentra ve Varane ile birlikte Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Marcelo ve Di Maria ise takımla birlikte antrenmanlara başladı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, basına kapalı yapılan antrenmana B takımdan 3 futbolcu dahil etti.

Real Madrid, Galatasaray maçı öncesindeki son antrenmanını yarın Valdebebas'taki tesislerinde TSİ 12.00'de yapacak. Antrenman sonrasında teknik direktör Ancelotti, bir oyuncusuyla birlikte basın toplantısı düzenleyecek.

-Galatasaraylı taraftarların bu kez ilgisi az- 

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde iki takım arasında yapılan maçta, Santiago Bernabeu Stadı'nda sayıları 20 bini bulan Galatasaray taraftarının, bu kez aynı ilgiyi göstermediği öğrenildi.

Türk Hava Yolları (THY), geçen sezonki çeyrek final maçı için Madrid'e 7 özel sefer düzenlerken, çarşamba günkü maç için sefer sayısının 2'de kaldığı öğrenildi.

Ayrıca, geçen maçta Türk işadamlarının yoğun ilgisinden dolayı stattaki tüm localarını satarak kasasını dolduran Real Madrid, bu kez beklediği satışı yapamadı. Real Madrid Kulübü Marketing Bölümü, Türk işadamları için catering hizmetinin verildiği Bernabeu'daki localar için 275 ila 425 avro arasında değişen tek kişilik fiyat belirlese de, biletlere çok az talep olduğu bilgisi alındı.

AA
<< Önceki Haber Ronaldo çok sevindirdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER