Beşiktaş - Torku Konyaspor maçında dört gol var! Maçın Sonucu

Beşiktaş ile Torku Konyaspor, Süper Lig'in 12. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Beşiktaş 3-1 Torku Konyaspor

Beşiktaş - Torku Konyaspor maçında dört gol var! Maçın Sonucu

Süper Lig 2013-2014 sezonu 12. hafta kapanış karşılaşmasında, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, Beşiktaş ve Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-1 mağlup etti ve haftaya oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi önemli bir üç puanın sahibi oldu.

Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; Hutchinson, Sivok, Ersan Adem, Serdar Kurtuluş orta sahada; Oğuzhan, Veli, Fernandes forvette ise Olcay, Almeida ve Gökhan Töre 11'i ile başladı.

Torku Konyaspor kalede Itandje, savunmada; Tolga Ünlü, Erdinç, Selim, Mehmet Uslu orta sahada; Ali Çamdalı, Ömer Ali, Mehmet Güven forvette ise Recep Aydın, Gekas ve Hasan Kabze 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş 26. dakikada Olcay Şahan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Gökhan Töre sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Olcay ceza sahası içinde sol çaprazdan gelişine vurarak topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu.

-Beşiktaş, Almeida'nın 31. dakikada attığı golle 2-0 öne geçti. Olcay sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı, Gökhan topu kafasıyla Almeida'ya indirdi ve Almeida altıpas içinde plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

-Beşiktaş 41. dakikada Oğuzhan Özyakup'un golüyle 3-0 öne geçti. Oğuzhan ceza sahası önünde kaleye yerden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Torku Konyaspor 48. dakikada Selim Ay'ın attığı golle durumu 3-1 yaptı ve farkı ikiye indirdi. Erdinç topu kafasıyla içeriye çevirdi, Selim yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Beşiktaş - Torku Konyaspor maçında dört gol var! Maçın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER